Redactia.ro
Home » Sport » Echipele lui Rotariu și Keșeru, umilite în grupele Europa League

Echipele lui Rotariu și Keșeru, umilite în grupele Europa League

Echipele lui Rotariu și Keșeru, umilite

Echipele lui Rotariu și Keșeru au fost umilite aseară în grupele Europa League. S-au aflat și primele formații calificate în șaisprezecimile de finală ale competiției. Manchester United, Celtic, Sevilla și Espanyol vor juca în primăvara europeană.

Dorin Rotariu și Claudiu Keșeru au fost singurii români care au jucat pentru echipele lor în Europa. Echipele lor au fost însă spulberate. Astana a pierdut cu 0-5 meciul cu Alkmaar de pe teren propriu. Dorin Rotariu a intrat încă din primul minut. În minutul 24, internaționalul roman a primit mingea, dar atunci când a preluat-o și-a dat cu balonul în față. În minutul 71, Rotariu a fost schimbat. Olandezii au deschis scorul în minutul 29, prin Boadu. Au urmat apoi golurile marcate de Midtsjo și Idrissi. Ultimele goluri au fost date de Chatzidiakos și Boadu. Echipa lui Rotariu pierduse și în tur. Astana nu a adunat niciun punct în patru etape.

Ludogoreț a fost umilită de Espanyol

Claudiu Keșeru nu a putut să-și ajute cu nimic echipa. Ludogoreț a fost învinsă cu 6-0 de Espanyol, în deplasare. Oscar Melendo a deschis scorul în primele cinci minute. Bulgarii au rămas în 10, după ce Forster, a văzut cartonașul roșu în minutul 12. Lluis Lopez a dublat avantajul lui Espanyol. Următoarele goluri au fost înscrise de Vargas, Campuzano, Pedrosa și Ferreyra. Spaniolii sunt pe primul loc în grupă în acest moment și nu mai au cum să rateze calificarea în primăvara europeană. La meci a fost prezent și selecționerul Cosmin Contra.

Citește și: Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați! Incidente violente la Roma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini