Redactia.ro
Home » Știri » Ed Sheeran vine cu o veste proastă pentru toţi fanii lui

Ed Sheeran vine cu o veste proastă pentru toţi fanii lui

Ed Sheeran a anunţat că îşi va întrerupe activitatea muzicală timp de un an şi jumătate pentru a petrece mai mult timp cu soţia sa, Cherry Seaborn.

Artistul în vârstă de 28 de ani şi-a încheiat cu succes turneul ”Divide”, cu care a susţinut peste 280 de concerte şi care l-a ţinut departe de casă aproape doi ani.

După cum ştiţi am fost în turneu cu ‘Divide’ timp de doi ani, iar azi este ultima zi. Este un sentiment dulce acrişor”, le-a spus Sheeran fanilor său la ultimul spectacol al turneului său care a avut loc luni.

Ed Sheeran a adunat 60.000 de români pe stadionul Arena Națională. Ce hituri a cântat artistul

Mă bucur că sunteţi aici, s-a încheiat la Ipswich (Marea Britanie). Este ultima mea reprezentaţie pentru următoarele probabil 18 luni”, a precizat artistul, preluat de Agerpres. Sheeran şi Seaborn, care s-au cunoscut la şcoală când amândoi aveau 11 ani, s-au căsătorit în secret anul trecut, în casa lor din Suffolk (estul Marii Britanii).

Vedeta britanică a mărturisit că una dintre piesele albumului său, ”No.6 Collaborations Project” (2019), este inspirată de soţia lui, Cherry Seaborn. În versurile acestui cântec, Sheeran mărturiseşte: „Puteai să fii cu oricine doreşti, dar m-ai ales pe mine. Este pur şi simplu incredibil„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: