Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu îl atacă pe Papură! „O plantă care creşte la marginea lacului”

Edi Iordănescu îl atacă pe Papură! „O plantă care creşte la marginea lacului”

Edi Iordănescu îl atacă pe Papură

Edi Iordănescu îl atacă pe Papură. Antrenorul s-a enervat după declarațiile făcute de tehnicianul oltenilor la meciul direct. „E o plantă care creşte la marginea lacului”, i-a transmis fiul fotului selecționer.

Edi Iordănescu nu și-a putut stăpâni nervii la conferința de presă de astăzi. Antrenorul celor de la Gaz Metan a fost deranjat de declarațiile făcute de Papură, după meciul direct. Atunci reprezentanții medieșenilor au fost nemulțumiți de arbirtaj, iar antrenorul oltenilor i-a făcut clovni pe cei de la Gaz Metan.

„În ceea ce priveşte poziţia omologul meu de la Craiova, aş prefera să nu-i răspund în mod direct. După meciul de la Craiova, în condiţiile în care am pierdut jocul, eram supăraţi, eram cei neîndreptăţiţi, noi am fost decenţi, nu am comentat nimic. E o surpriză ieşirea domnului Papură. Totuşi sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale şi e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte… Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură”, a declarat Iordănescu.

Papură a atacat staff-ul lui Gaz Metan

Oltenii au câștigat cu 2-1 meciul cu Gaz Metan Mediaș. După partidă, elevii lui Edi Iordănescu au acuzat arbitrajul. Corneliu Papură nu s-a stăpânit când a auzit declarațiile.

”Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo, aşa fac tot timpul, pe mine mă interesează jocul, nu arbitrajul. E un circ total la Mediaş. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe ăştia de la Mediaş. Nu mă surprinde nimic la clovnii ăştia de la Mediaş”, a declarat Papură în urmă cu câteva zile.

Citește și: Șefii lui Manchester City își cumpără echipă! Au pus ochii pe Nancy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: