Redactia.ro
Home » Știri » Edi și-a pierdut viața la doar 25 de ani, după ce a ignorat steagul roșu și s-a aventurat în mare. Urma să se căsătorească

Edi și-a pierdut viața la doar 25 de ani, după ce a ignorat steagul roșu și s-a aventurat în mare. Urma să se căsătorească

GALERIE FOTO (3)

Edi avea doar 25 de ani și o viață înainte. A ignorat steagul roșu și a intrat în mare, la Costinești. Acolo și-a găsit și sfârștiul. Tânărul urma să se căsătorească cu aleasa inimii lor. Cei doi s-au logodit acum patru luni și părea că totul merge ca pe roate. Din păcate, destinul a fost prea crunt pentru tânărul de 25 de ani.

Viața lui Edi, curmată într-o fracțiune de secundă

Familia, iubita, prietenii sunt devastați de pierderea lui Edi. Tânărul a intrat în mare la Costinești și a ignorant steagul roșu care era ancorat. În zadar au încercat echipajele medicale să-i salveze viața, căci nu a mai fost posibil. „Un pacient de 25 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare 50 de minute, dar, din păcate, fără rezultat favorabil. Pacientul a fost declarat decedat. La fața locului s-a intervenit cu SMURD B, SAJ B2 și SAJ C2”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici.

Familia și apropiații, devastați de durere

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet printre cei dragi din Suceava. Familia, cei apropiaţi au început să scrie mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare, plângând dispariţia tânărului. „Refuz să cred că ai plecat / Refuz să cred că ne-ai lăsat / Cu inimile praf de dor / Refuz să cred măi Edișor! / De ce a trebui să pleci / Să lași în urmă inimi reci / Aveai în față toată viața / Trăiai cu zâmbet și speranță! / Acum ești sus și ne privești / Cu același zâmbet din povești / Dar marea și-a luat tributul / Pentru tine a fost sfârșitul. / Mi-ai fost prieten, mi-ai fost frate / Ai fost acolo zi și noapte / Sper că ești într-un loc senin / Măi Edișor, îți spun drum lin! / Ly bro”, „Sincere condoleante; Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”.

 „Drum lin către ceruri prietene, cu foarte mare părere de rău îți scriu aceste cuvinte. Ai fost și vei rămâne în amintirea noastră un super băiat.. Dumnezeu să te ierte Edi!”, „Dumnezeu să te ierte, Edi! Odihnește-te în pace! Prea tânăr erai pentru o astfel de tragedie…”, „Dumnezeu sa te ierte si sa iti dea un loc in imparatia lui”, „Viață veșnică să-ți dea Dumnezeu Eduard copilul minunat din viața mea mereu te vom iubi dar se pare că tot ce e bun Dumnnezeu ia. Dumnezeu să te ierte”, „Drum lin către ceruri prietene, cu foarte mare părere de rău îți scriu aceste cuvinte. Ai fost și vei rămâne în amintirea noastră un super băiat.. Dumnezeu să te ierte Edi!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini