Redactia.ro
Home » Știri » Edilul sectorului 3, confirmat cu noul coronavirus. Care e starea de sănătate a lui Robert Negoiță

Edilul sectorului 3, confirmat cu noul coronavirus. Care e starea de sănătate a lui Robert Negoiță

Edilul sectorului 3, confirmat cu noul coronavirus

Primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunțul șocant a fost dat chir de el pe rețelele de socializare.

Edilul sectorului 3, confirmat cu noul coronavirus. Care e starea de sănătate a lui Robert Negoiță

Robert Negoiță, primarul sectorului 5 din București a fost diagnosticat cu SARS-COV2. Anunțul a fost dat chiar de edil pe rețelele de socializare. Potrivit acestuia, a avut simptime specifice coronavirusului, motiv pentru care s-a testat pentru COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris el, miercuri, pe pagina sa de Facebook, a fost mesajul edilului.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat…

Publicată de Robert Negoita pe Miercuri, 26 august 2020

Robert Negoiță a renunțat să mai candideze din partea PSD

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Robert Negoiță a renunțat să mai candideze din partea PSD și a decis să reprezinte Alianța București 2020-Pro România. De asemenea, acesta declara în urmă cu câteva zile că nu crede că trebuie să se testeze în perioada de campanie. Autoritățile au impus reguli pentru campania electorală, astfel că se interzic mitingurile și adunările publice mai mari de 50 de persoane în aer liber,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: