Redactia.ro
Home » Monden » Edward Furlong, distrus de droguri! Cum arată acum puștiul celebru din ”Terminator 2”

Edward Furlong, distrus de droguri! Cum arată acum puștiul celebru din ”Terminator 2”

GALERIE FOTO (6) Edward Furlong, distrus de droguri

A făcut senzație atunci când a jucat în ”Terminator 2”, însă acum, tânărul celebru a devenit de nerecunoscut! Dependența de droguri l-a schimbat total!

Edward Furlong, distrus de droguri

Edward Furlong, acum în vârstă de 43 de ani, a devenit celebru datorită rolului din filmul ”Terminator 2”, când a jucat alături de legendarul Arnold Schwarzenegger. Filmul a făcut senzație în 1991 în cinematografe și criticii de film îi previzionau o carieră de succes lui Furlong.

Ca toți puștii geniali de la Hollywood, Furlong a luat-o pe căi greșite și între 22 și 26 de ani a fost dependent de droguri, iar la finalul anului 2000 era unul dintre narcomanii cu vechime din cetatea filmului.

Puștiul din ”Terminator 2” a ajuns în ultimul hal! Cel puțin asta reiese din fotografiile apărute cu el pe internet. Buhăit, cu cearcăne sub ochi, cu peste 25 de kilograme în plus, Edward Fulong nu mai aduce deloc cu vedeta din 1991.

Edward Furlong, distrus de droguri! Cum arată acum puștiul celebru din ”Terminator 2”

”Este cea mai tristă poză din istorie. Păcat de el, a ajuns un alcoolic ordinar care își bea mințile și care o să sfârșească tragic”, a scris pe Twitter unul dintre fani.

Cariera lui Furlong a fost compromisă după ce actorul a căzut în patima drogurilor la 22 de ani. Timp de patru ani nu a fost deloc lucid. A mai prins rolul minore în ”American Heart”, A Home of our own” și ”American History X”.

Edward Furlong, distrus de droguri! Cum arată acum puștiul celebru din ”Terminator 2”

În 2000 a ajuns la dezintoxicare, iar în 2006 a recunoscut că era dependent de cocaină și heroină. În 2013 a ajuns 180 de zile în spatele gratiilor după ce și-a bătut soția, care ulterior a divorțat de el. Actorul a făcut consiliere psihologică și a ajuns iar la dezintoxicare. Din 2017, a dispărut din atenția publică și recent a fost văzut în compania lui Jeremy, după ce a consumat câteva păhărele.

Edward Furlong a fost un idol al adolescenților

Odată cu lansarea anilor 1991 Terminator 2: Ziua Judecății, Edward Furlong a catapultat de la un superstar anonim de 13 ani la un idol adolescent. Debutul său ca renegat de tinerețe John Connor sub protecția patriarhului său robot care devine încet-simțitor i-a câștigat Premiul MTV Movie pentru cea mai bună „descoperire performantă”.

Edward Furlong, distrus de droguri! Cum arată acum puștiul celebru din ”Terminator 2”

Furlong a continuat să joace în fața unora dintre talentele de top ale Hollywoodului, inclusiv Jeff Bridges, Meryl Streep și Edward Norton. Așa cum se întâmplă prea des, totuși, vârful său timpuriu a dat loc vremurilor grele de la vârsta adultă. Povestea lui Furlong se joacă ca un caz din manualul fostului cazier al copilului. Iată de ce Hollywood-ul i-a spus „până la vedere” actorului care promite cândva.

O parte din povestea lui Edward Furlong se joacă precum cele ale unor vedete tinere cu probleme Macaulay culkin, Christian Slater și Drew Barrymore. O serie de stinguri ordonate de instanță în reabilitare și alte alte probleme legale au încetinit eforturile actorului de a-și recâștiga terenul în Tinseltown – și l-a împiedicat să-și regăsească rolul ca John Connor T3: Creșterea mașinilor, în care partea a trecut la un alt actor încă necăjit, Nick Stahl.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: