Redactia.ro
Home » Monden » Ei sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva!”. Vești minunate pentru fanii emisiunii. Toți îi adoră 

Ei sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva!”. Vești minunate pentru fanii emisiunii. Toți îi adoră 

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a ajuns la final cu filmările, fiind dezvăluită echipa care a câștigat inimile juriului și ale publicului, Iată toate detaliile!

Ei sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva!

Într-un mediu competițional în care actoria, dansul și vocea sunt puse la încercare, cele opt echipe au luptat pentru trofeu. Însă, în final, Super Neatza s-a dovedit a fi echipa imbatabilă. Într-un sezon plin de momente de neuitat și transformări incredibile, Ristei și Brezoianu și-au demonstrat abilitățile artistice și capacitatea de a se metamorfoza în diverse personalități din lumea muzicii și a divertismentului.

Astfel, Florin Ristei și Ilona Brezoianu sunt protagoniștii acestui sezon, câștigând marele concurs. Cu doar câteva săptămâni înainte de finala programată pentru 25 mai, Cancan a dezvăluit faptul că Ristei și Brezoianu au cucerit marele premiu al competiției.

Această victorie nu este doar un triumf pentru cei doi artiști talentați, ci și o recunoaștere a efortului și dedicării lor. Pentru Ilona Brezoianu, acest succes reprezintă o premieră, în timp ce pentru Florin Ristei, este încă o realizare remarcabilă în cariera sa deja bogată.Mai mult decât atât, speculațiile privind prețul pe care îl va cere Florin Ristei pentru evenimente ulterioare au stârnit interesul publicului. Cu o expunere crescută și o popularitate consolidată datorită succesului în „Te cunosc de undeva” este de așteptat ca și cota sa să crească semnificativ.

Până în prezent, tariful cerut de artist pentru un concert a fost de 8.500 €, așa cum a recunoscut câștigătorul X Factor într-o discuție cu Speak. Cei doi au fost invitați în cadrul segmentului „Detectorul de minciuni” de la emisiunea lui Selly, unde au creat un spectacol de neuitat. După mai multe discuții despre aspecte financiare, atât Ristei cât și Speak, Ristei a făcut o declarație surprinzătoare.

„Foarte mulți bani? Comparativ cu mama! Cu cine? Cât iau pe un concert? 8.500 de euro, cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin!”, a spus Florin Ristei la „Detectorul de minciuni”. 

Cu toate acestea, înainte de a face speculații, rămâne de văzut cum va evolua cariera sa în urma acestui triumf și cum își va gestiona prețurile pentru viitoarele sale apariții. La urma urmei, victoria lui Ristei și Brezoianu în sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” rămâne un moment memorabil și un motiv de sărbătoare atât pentru ei, cât și pentru fanii lor.

Reacția publicului la transformările celor doi

Iată cum reacționează publicul în cadrul secțiunii de comentarii de pe YouTube la momentul artistic pus în scenă de Florin Ristei și Ilona Brezoianu la „Te cunosc de undeva”!

„Chiar dacă mă repet la fiecare ediție, a fost de senzație! Perfecționism și profesionalism la cel mai înalt nivel și artiști în adevăratul sens al cuvântului. Emisiunea e un fel de Ilona & Ristei show. Sunteți o bucurie!,

Nu există să nu trec prin toate stările euforice când ii ascult și privesc pe acesti doi frumoși și talentați Ilona și Ristei! Bravo!!! Aplaud în picioare!,

Cei mai buni Ilona si Florin,

Cei mai talentați , fără îndoială !  Dar , din păcate , au fost nedreptățiți de multe ori !,

Incredibil de buna Ilona …..cand spui Ristei spui calitate muzicala !!!,

În toata emisiunea eu va ascultam pe voi si va așteaptam doar pe voi pentru ca orice ati avut de interpretat ati dat 100% si e o plăcere să vă privim! Ilona, acest sezon ai sclipit ca un diamant, alaturi de Florin, care este un cavaler,

Ilona și Florin sunt talente înnăscute, nu dobândite! Două caractere ce se întrec în calități, doi Oameni Aleși pentru sufletele unui întreg popor român! În fața amândurora, mă înclin,

Două nestemate rătăcite într-o cutie cu sticlă colorată. Nu puneți la suflet dragilor, emisiunea trece, voi veți rămâne în amintirea și sufletele noastre prin talentul și dăruirea voastră. De fiecare dată vă aștept cu nerăbdare și tot de fiecare dată îmi aduceți bucurie,

Exceptionali. Preferatii mei inca din sezonul anterior in care au participat impreuna.”, potrivit secțiunii de comentarii de pe YouTube. 

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20

Opt echipe de artiști au răspuns cu entuziasm invitației de a participa la spectaculosul show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Premiera acestui sezon plin de energie este programată pentru data de 17 februarie, începând cu ora 20:00, la Antena 1. Printre concurenți se numără Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Emi și Cuza, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu și Zarug, Barbara și Bella Santiago, Alexia Talavutis și Dima Trofim, precum și Paula Chirilă și Romică Țociu.

 

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: