Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt cei care au vandalizat o vilă de Revelion! Percepeau taxă celor care ajutau la distrugerea ei

Ei sunt cei care au vandalizat o vilă de Revelion! Percepeau taxă celor care ajutau la distrugerea ei

GALERIE FOTO (10)

După ce un proprietar a anunțat vandalizarea unei pensiuni din Capitală, Poliția a plecat în căutarea făptașilor. Nu a fost nevoie de mult timp pentru a ajunge pe urmele lor, căci tinerii s-au lăudat cu „prada” lor în mediul online. Iată ce grozăvii au făcut în noaptea dintre ani!

Ei sunt cei care au vandalizat o vilă de Revelion

Au sunat proprietarul în cursul zilei de 31 decembrie 2021 în căutarea unei locații în care să petreacă Revelionul. De bună-credință, proprietarul le-a închiriat spațiul, le-a emis factura și le-a urat distracție plăcută. Mare i-a fost surpriza să descopere că la câteva ore distanță camerele video au încetat să funcționeze. Apoi, în dimineața de după, când menajera a ajuns la fața locului, avea să descopere că totul fusese vandalizat.

După cum era de așteptat, bărbatul a sunat disperat la organele abilitate pentru a ajunge pe urma făptașilor și pentru a-i face să plătească. Ei bine, nu le-a luat prea mult polițiștilor pentru a-i identifica, pentru că tinerii s-au lăudat cu toata isprava în mediul online. Unul dintre ei a postat o fotografie surprinsă chiar în fața vilei, în care apar toți cei care au participat la vandalizarea ei. Mai mult de atât, autoritățile au sesizat faptul că unul dintre tineri apare cu o macetă în mână.

Percepeau taxă pentru vandalizarea vilei

Conform informațiilor apărute în presă, tinerii percepeau o taxă de 80 de lei pentru cei care doreau să participe la distrugerea vilei. Nici nu e de mirare o așa „găselniță”, dat fiind faptul că la petrecere s-au servit droguri și alcool.

Cert e că proprietarul vilei așteaptă ca făptașii să fie prinși și trași la răspundere. Mai cu seamă că proprietatea lui nu este asigurată.