Redactia.ro
Home » Monden » Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

GALERIE FOTO (10)

Așteptarea a luat sfârșit! S-a anunțat oficial care vor fi concurenții de la „America Express 2022”. Cel mai greu reality show din România este gata să primească cele nouă perechi de vedete. Aceștia vor porni în aventura vieții lor.

„America Express” îi va duce pe „Drumul Aurului”, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Ei vor trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Vezi care sunt concurenții de la America Express 2022!

Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

Cu doar 1 euro pe zi ei vor fi nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare. Echipele sezonului cinci sunt gata pentru aventura vieții lor. Iată-le:

  1. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru,
  2. Puya și soția lui Melinda,
  3. Andreea Antonescu și Andreea Bălan,
  4. Cătălin Bordea și Nelu Cortea,
  5. stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla,
  6. Jean Gavril și fratele lui Dinu,
  7. cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh,
  8. gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar,
  9. Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Acestea sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului.

Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sursa foto: a1.ro

Cătălin Scărlătescu: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

Puya și Melinda, sursa foto: a1.ro

Puya:Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”. Melinda: „Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea.”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sursa foto: a1.ro

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: „Am crescut și am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, sursa foto: a1.ro

Cătălin Bordea și Nelu Cortea: „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, sursa foto: a1.ro

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: „Această experiență este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere se tot ce am trăit până acum, rău sau bun”.

Jean Gavril și Dinu, sursa foto: a1.ro

Jean Gavril și Dinu: „Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta!

Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia! Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că

vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei. Sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”

Ei sunt concurenții de la „America Express 2022”! Cele 9 perechi vor pleca pe „Drumul Aurului”

Bruja și Pufeh, sursa foto: a1.ro

Bruja și Pufeh: „Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptam provocarea America Express”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache, sursa foto: a1.ro

Diana Bulimar și Larisa Iordache: „Venind din sportul de performanță, aceasta aventură numită „America Express“  va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajunge cât mai departe în competiție așa cum am făcut în gimnastică. Experiența asta vine cu speranțe noi prin care ne așteptăm să trecem cu bine și să ne descoperim pe noi însene într-un alt mediu de competiție”.

Bie Adam și Mihaela Adam, sursa foto: a1.ro

Bie Adam și Mihaela Adam: „Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm.“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: