Redactia.ro
Home » Știri » El este afaceristul care și-a închis toate conturile de la băncile austriece după ce României i-a fost interzis accesul în Shengen!

El este afaceristul care și-a închis toate conturile de la băncile austriece după ce României i-a fost interzis accesul în Shengen!

dimitrie-musca

Accesul României în spațiul Schengen a fost blocat de către Austria care a acordat un vot negativ. Era de așteptat ca politcienii din întreaga țară să reacționeze și să-și exprime revolta față de această situație. Iată că și afaceriștii locali au avut un cuvânt de spus și au găsit o modalitate de a boicota afacerile companiilor austriece care au filiale în România.

Arădeanul și-a închis toate conturile bancare pe care le avea la băncile austriece

Un om de afaceri, originar din Arad, a decis să-și închidă toate conturile bancare pe care le avea la băncile austriece din România. Ba mai mult decât atât, el a lansat un apel prin care i-a sfătuit pe români să renunțe la vacanțele în Austria și să aleagă destinații din țară, poate la fel de fermecătoare pe timp de iarnă. În plus, el este de părere că fiecare persoană ar trebui să se alăture acestui boicot pentru a demonstra că românii nu rămân indiferenți în fața loviturii umilitoare pe care au primit-o din partea Austriei.

Dimitrie Muscă, afaceristul din Arad, nu doar că și-a închis conturile la băncile austriece, dar a decis să nu mai cumpere nici benzină de la benzinăriile acestei țări, iar asta ar putea fi o pierdere importantă pentru acestea dacă ne gândim că Dimitrie are nevoie de 1, 500 de tone de benzină pentru afacerea sa.

Dimitrie Muscă are o afacere prosperă în Arad

Dimitrie Muscă este fermier, dar se află și la conducerea Combinatului Agroindustrial Curtici. Această societate se ocupă cu gestionarea unor terenuri agricole care se întind pe impresionanta suprafață de 7.600 de hectare. La Combinatul Agroindustrial Curtici se află 50.000 de porci și trei mii de vaci. Afaceristul arădean are în grijă 36 de magazine în cadrul cărora sunt comercializate alimente de proveniență animală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini