Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El este bărbatul care a crescut un dovleac de 588 de kilograme în curtea sa!

El este bărbatul care a crescut un dovleac de 588 de kilograme în curtea sa!

Un bărbat din Germania a crescut un dovleac de 588 de kilograme în curtea sa și l-a recoltat cu ajutorul unei macarale. Iată detaliile!

El este bărbatul care a crescut un dovleac de 588 de kilograme în curtea sa

Björn Dietrich, un profesor în vârstă de 34 de ani din orașul Birlenbach, Germania, a început să cultive un dovleac pentru un concurs în Kaiserslautern în luna aprilie, iar zilele trecute, când a recoltat uriașa legumă, aceasta cântărea aproape 600 de kilograme.

Dietrich a povestit pentru Bild cum a crescut dovleacul uriaș:

„La început necesită în jur de trei-patru ore de muncă pe zi. Din iulie am început să-l ud câte o jumătate de oră – aproape 300 de litri de apă pe zi”.

Bărbatul a spus că a folosit apa de ploaie pentru a uda dovleacul, adunând peste 20.000 de litri pe parcursul iernii, a relatat pe 12 septembrie Frankfurt New Press. Inițial, leguma a crescut în grădină, iar apoi Dietrich a construit o seră.

În zilele călduroase, dovleacul era protejat cu umbrele și ventilatoare. Spre sfârșitul sezonului de creștere, potrivit lui Dietrich, dovleacul creștea cu 10-20 de kilograme în fiecare zi.

Familia lui Björn Dietrich a asistat la recoltarea dovleacului

Faptul că dovleacul numit Esmeralda este atât de mare nu se datorează doar îngrijirii. Dietrich a folosit semințe obținute de la un crescător de dovlecei din Passau, numit „Squash”, din familia „Atlantic Giant”.

Dietrich a recoltat dovleacul zilele trecute, în prezența familiei și a prietenilor adunați pentru a asista la eveniment. Dovleacul de aproape 600 de kilograme a fost ridicat cu ajutorul unei macarale și așezat într-o remorcă. Duminică, bărbatul s-a prezentat la concursul din Kaiserslautern, iar dovleacul Esmeralda a obținut locul al treilea, fiind cântărit la 588 de kilograme. Concursul a fost câștigat de un dovleac de 653 de kilograme.

Sursa foto: Björn’s Riesenkürbisse – Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: