Redactia.ro
Home » Știri » El este bărbatul cu 150 de copii! Încă șase bebeluși concepuți în pandemie sunt așteptați să vină pe lume

El este bărbatul cu 150 de copii! Încă șase bebeluși concepuți în pandemie sunt așteptați să vină pe lume

GALERIE FOTO (6) El este bărbatul cu 150 de copii (1)

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a devenit tatăl a 150 de copii. Aceasta a reușit să șocheze întreaga lume după ce a declarat că ajută femeile care vor să aibă copii. Joe Donor este cel mai mare donator de spermă din lume, reușind în plină pandemie de coronavirus să proocreeze șase copii.

El este bărbatul cu 150 de copii! Încă șase bebeluși concepuți în pandemie sunt așteptați să vină pe lume

Povestea lui Joe Donor, în vârstă de 49 de ani a șocat o lume întreagă. Bărbatul este cel mai mare donator de spermă din lume, acesta având nu mai puțin de 150 de copiii în întreaga planetă. Joe a reușit să proocreeze în plină pandemie de coronavirus șase copii. În prezent, bărbatul locuiește în Londra și s-a oferit să ajute femeile care vor să devină mame în pandemie. „Urmează să mă întâlnesc cu cinci femei săptămâna viitoare şi în urma întâlnirii voi afla dacă anul viitor numărul copiilor mei creşte sau nu”, a declarat bărbatul pentru mirror.co.uk.

Joe Donor a început să facă acest lucru încă din 2008, când și-a propus să facă 10 copii pe an. Mai mult, bărbatul a declarat mândru că își dorește să doneze spemă până la sfârșitul vieții sale. „Am început să-mi donez materialul genetic în 2008 și mi-am propus să fac 10 copii pe an. Noul coronavirus nu m-a oprit din misiunea mea. Sunt mai ocupat ca niciodată. Îmi doresc să donez spermă până la sfârșitul vieții”, a mai spus americanul.

Câți bani primește Joe pentru serviciile sale

Joe le oferă femeilor care doresc să devină mame, atât relații sexuale cât și inseminare aertificală. Dar 50% din copiii săi sunt rezultatul relațiilor sexuale. Referitor la plata serviciilor sale, americanul susține că nu percepe taxe pentru acest lucru, dar că le cere acestora bani pentru cheltuielile de călătorie. De asemenea, în cazul în care primește cadouri, acesta nu le refuză.

Joe a petrecut mult timp în Argentina pe timpul pandemiei, rămânând blocat acolo. Totuși,  nu a fost o problemă pentru el, americanul susținând că în tot acest timp și-a donat sperma. După ce s-a întors în Londra, Joe speră ca în viitor, cu ajutorul Facebook-ului, cât mai multe femei să apeleze la el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: