Redactia.ro
Home » Stil de viață » Modul inedit în care se dă o femie cu protecție solară. Imaginile ce au șocat pe toată lumea

Modul inedit în care se dă o femie cu protecție solară. Imaginile ce au șocat pe toată lumea

mod inedit de a aplica protectia solara

Luna august are temperaturile cele mai ridicate din tot anul. Majoritatea persoanelor aleg să își petreacă concediul pe malul mării în această perioadă. Oamenii vin din toate colțurile lumii pe litoral, dar o femeie a șocat toată plaja cu modul în care se dădea cu protecție solară. Imaginile au făcurt furori pe internet.

Cum își aplică femeia crema de protecție solară

De mici ne dau părinții cu protecție solară când suntem la plajă. De-a lungul anilor tot mai multe studii au arătat cât de nocive sunte radiațiile ultra violetelor. O italiancă a găsit un mod inedit să aplice crema în zonele mai puțin accesibile.

Femeia era singură la plajă și nu ajungea să se dea pe spate cu cremă. Nevrând să roage pe cineva a fost inventivă. S-a folosit de un trafalet micuț pentru vopsit și s-a asigurat că acoperă tot spatele cu protecție solară. Imaginile au fost surprinse de o persoană de pe plajă și au ajuns virale în mediul online. Postarea a fost făcută pe o pagină italiană și a strâns peste 800 de distribuiri.

Alternative naturale ale cremelor de protecție solară

Doctorii speciliști spun că nu există bronz obținut sănătos, atâta timp cât presupune expunerea la raze UV, fie soare sau solar. Dacă vrei, totuși, o piele măslinie poți alege creme cu nuanțator sau multă protecție solară pentru a diminua efectele nocive.

Există câteva categorii de produse cosmetice, deși diferă din punct de vedere al sursei ingredientelor, pot fi utilizate. Se pot folosi fie concomitent – atât la plajă, cât și zilnic – fie individual, în funcție de nivelul de expunere.

Uleiuri vegetale care se recomandă a fi utilizate concomitent cu alte creme de protecție solară sunt: uleiul de cătină, cocos, germeni de grâu, migdale, măsline, susan, cânepă, arahide, semințe de morcov, jojoba, zmeură. Pentru calmarea pielii după expunerea la soare, ideale sunt: apele florale de lavandă, trandafiri, cătină, gelul de aloe vera.

Deși nu poate înlocui cremele de protecție, administrarea de vitamine adaugă un surplus de protecție. Suplimentele alimentare ce conțin o cantitate mare de antioxidanți ajută la prevenirea deteriorării pielii prin razele UV uneori chiar cu un SPF 50. Indiferent de sezon, vreme sau anotimp, stratul de ozon se rarefiază, drept consecință razele soarelui devin din ce în ce mai nocive pentru o piele neprotejată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: