Redactia.ro
Home » Știri » El este culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă. Detalii incredibile despre nuntă

El este culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă. Detalii incredibile despre nuntă

GALERIE FOTO (5)

Un sportiv a șocat prin alegerea pe care a făcut-o. Culturistul rus Yuri Tolocho s-a însurat cu păpușa lui gonflabilă, al cărei nume este Margo, în Kazahstan. 

 

Un culturist s-a căsătorit cu păpușa gonflabilă

Un culturit rus s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă, Margo. Sportivul a cerut-o de nevastă încă de anul trecut, însă marele eveniment a fost amânat, din cauza pandemiei de coronavirus. Yuri Toloncho trăiește într-o lume paralelă. Kazahul a postat fotografii uluitoare de la nunta cu cea pe care el o consideră parteneră de viață, o simplă păpușă de plastic.

Povestea relației bizare de dragoste dintre sportiv și păpușă i-a luat prin surprindere pe fani. Deși mulți au crezut că este o simplă glumă prin care Yuri să își crească popularitatea, lucrurile nu au stat așa. Bărbatul a organizat o nuntă în toată regulă cu „aleasa” inimii sale, cu toate obiceiurile specifice. De la nuntă nu au lipsit nici invitații. Nunta sportivului a fost întârziată din cauza pandemiei, dar și din cauza unui atac asupra sportivului, în timp ce acesta participa la un meeting transgender.

Perechea a reușit să treacă peste orice obstacol, iar sportivul a avut parte de nunta mult visată.

Yuri a ținut să împărtășeasă marele moment cu întreaga lume și a postat imagini, dar și un videoclip emoționant pe Instagram.  ,,S-a întâmplat și va continua”, a scris sportivul în dreptul videoclipului. În videoclip se vede cum Yuri îi pune păpușei inelul pe deget și apoi o sărută tandru. A urmat apoi și dansul mirilor, în fața mulțimii încântate.

După ce planurile pentru nuntă i s-au năruit la începutul acestui an, Yuri a avut parte de un alt ghinion. Sportivul a fost bătut în timpul unui meeting.„Acum câteva luni am început să folosesc o imagine feminină pentru spectacole. Am numit acest personaj Amanda. Prin această imagine, transmit anumite idei în societatea noastră. Motiv pentru care am fost bătut”, a mai povestit el pentru publicația Daily Star.

Anul trecut, într-un interviu acordat presei, Yuri a dezvăluit felul în care a cunoscut-o pe viitoarea soție. Bărbatul a povestit cum ar fi salvat-o pe păpușă dintr-un bar, într-un moment în care ar fi fost tratată necorespunzător de un alt proprietar.

Adevărata nebunie a început abia atunci, iar la finalul lui 2019 a avut loc și logodna sportivului cu păpușa. Yuri și-a exprimat, într-o altă postare pe Instagram, și dorința de a deveni tată și de a avea un copil cu Margo.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: