Redactia.ro
Home » Știri » El este fratele Mariei Chițu de la Survivor 2021. A fost la un pas să ajungă și el în competiția din Jungla Dominicană

El este fratele Mariei Chițu de la Survivor 2021. A fost la un pas să ajungă și el în competiția din Jungla Dominicană

GALERIE FOTO (4)

Pe Maria Chițu o știe acum toată România, dar puțini îl știu pe fratele singurei Războinice rămase în cărți pentru marele premiul Survivor 2021! Tânărul a fost la un pas să ajungă și el în competiția din Jungla Dominicană!

Iată cine este și cum arată fratele Mariei Chițu de la Survivor 2021. Tânărul a participat la rândul său la castingul pentru show-ul din Jungla Dominicană.

Ioan, fratele Mariei Chițu și-a dorit și el să își demonstreze abilitățile de supraviețuitor la Survivor România 2021. Acesta a fost prezent la casting chiar împreună cu sora lui Maria Chițu, însă doar ea a trecut mai departe de preselecție.

Însă nu este capăt de țară! Fratele Mariei Chițu are șansa de a participa la următorul sezon al reality show-ului din Jungla Dominicană.

Cine este Ioan, fratele Mariei Chitu

Fratele Mariei Chițu de la Survivor România este un sportiv în cel mai adevărat sens al cuvântului. Se știe despre Ioan că practică dans sportive. Cu toate acestea, marea pasiune pe care o are fratele războinicei Maria Chițu este fitnessul.

S-a mai aflat că fratele Mariei Chițu locuiește în Câmpina. Acolo și-ar fi instalat în curte mai multe aparate de fitness, iar acolo s-a antrenat pentru Survivor România 2021.

Maria Chițu a vorbit despre fratele ei Ioan pe timpul competiției Survivor România. Mai mult, Războinica l-a comparat chiar cu Marius Crăciun, declarând că cei doi seamănă la capitolul temperament.

Chiar de când a intrat în competiție, Maria a spus că preferă ca Marius să meargă cu ea pe teren atunci intră pe traseu, tocmai pentru faptul că seamănă cu fratele ei Ioan și știe să o motiveze.

“Marius seamănă foarte mult cu fratele meu și de asta îl iau cu mine. Pur și simplu mă ambiționează foarte tare faptul că îl văd pe fratele meu în el. Starlin e foarte rău, foarte dur cu tine. Când strigă la tine te sperie un pic. Marius e mai blând”, a declarat, la un moment dat, Maria Chițu.

Fratele Mariei Chițu, despre evoluția surorii lui la Survivor: „Merită să fie câștigătoare”

Odată ce sora sa a ajuns printre ultimii concurenți rămași în competiția pentru marele premiu de la Survivor 2021, Ioan a dezvăluit motivele pentru care sora lui merită să câștige competiția de la Kanal D.

„Odată cu intrarea Mariei în concurs, a susținut echipa războnicilor atât moral cât și fizic. Moral i-a susținut pe Albert și Adelina de cum a intrat. A câștigat cele mai multe puncte reducând echipa faimosilor la 2 concurenți. Erau la un moment dat 9 faimoși contra 5 războinici.

Chiar dacă a intrat mai târziu ea a reușit să treacă peste dezavantajul de a fi eliminată din linia întâi, așa cum s-a și întâmplat cu toți cei intrați în ultimele 3 luni.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: