Redactia.ro
Home » Monden » El este manelistul care revoluționat toate topurile muzicale, dar stai s-o vezi pe soția lui. Ce spune Lambada despre infidelitățile artistului

El este manelistul care revoluționat toate topurile muzicale, dar stai s-o vezi pe soția lui. Ce spune Lambada despre infidelitățile artistului

GALERIE FOTO (2) Tzanca Uraganul

Tzancă Uraganul, pe numele său real, Andrei Velcu, este unul dintre cei mai în vogă artiști din țară, fiind constant în topurile muzicale din România, de fiecare dată când scoate o melodie nouă. Pe lângă carieră, acesta are și o familie frumoasă, alături de Lambada, cu care are un copil.

Ce spune Lambada despre aventurile amoroase ale iubitului ei

Tzancă Uraganul este noua senzație din muzică, iar fanii lui de pe platforma YouTube cresc pe zi ce trece, iar faima lui a crescut și mai mult după ce a început să apară la emisiunea „Acces Direct”, pentru că Veronica Vulpița era cea mai înfocată fană a lui. Totuși, Tzancă Uraganul are acasă o parteneră iubitoare ce îl așteaptă, chiar dacă el a mai călcat strâmb.

Lambada știe de aventurile soțului ei, dar le acceptă pentru că acesta se întoarce mereu acasă la ea, și la copilul pe care îl au împreună.

„Mai sunt care se pun pe el, niste gagicuțe. L-am mai prins, dar tot în casă mea stau”, a spus iubita lui Tzancă Uraganu.

Lambada
Lambada

Tzanca Uraganul, relație cu o brunetă misterioasă

Totuși, au existat zvonuri că Lambada și Tzancă s-ar fi despărțit definitiv, din cauza unei brunete pe nume Mădălina, cu care artistul ar avea o relație de mai mulți ani și care îl însoțește peste tot.

„Tzanca Uraganu nu lipsește niciodată de lângă Mădălina, ea îl însoțește la mai toate concertele, are grijă ca lui să nu îi lipsească nimic. De aceea se tot vorbește prin lumea manelelor că ar avea o relație, nu tocmai ascunsă, dar extraconjugală. Acum, normal că a fost invitat și la sărbătorirea copilului Mădălinei, mai ales că ei sunt apropiați de ani buni”, a dezvăluit un apropiat al celor doi.

Sursele au mai spus că artistul o răsfața pe amanta lui. Totuși, de fiecare dată el se întoarce la cea care este văzută drept soția lui, deși nu au acte împreună.

„Era, vizibil, ușurat că a rezolvat situația cu fosta nevastă, că acum își poate vedea de viață, așa cum își dorește, alături de Mădălina. O alinta de parcă era o fetiță de 10 ani, nu o femeie, din ”iubirea mea” nu o scotea”, au dezvăluit apropiații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: