Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Veronica Stegaru. Vulpiţa de la Acces Direct nu a apucat să îşi dea BAC-ul

Ce studii are Veronica Stegaru. Vulpiţa de la Acces Direct nu a apucat să îşi dea BAC-ul

Ce studii are Veronica Stegaru

Veronica Stegaru a ajuns, poate fără să vrea, cunoscută de o întreagă țară după ce a apărut împreună cu soțul ei la Acces Direct. Aceasta a mințit că a fost violată de mai multe persoane, ulterior descoperindu-se că tânăra și-a dorit acest lucru.

Ei bine, începutul a fost mai greu, după care Antena 1 a continuat să îi aducă pe Viorel și Veronica în fiecare zi la televizor. Cu toate astea, nu mulți telespectatori ce școală are Veronica.

Ce studii are Veronica Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru, au devenit unul dintre cele mai cunoscute personaje la acest moment. Deși multem persoane îi critică, aceștia se află în fața micilor ecrane de mai bine de șapte luni.

Cu toate că a venit la Acces Direct și a mințit că a fost violată de mai mulți bărbați, publicul a ajuns să o îndrăgească pe aceasta, motiv pentru care a și căpatat numele de scenă, Vulpița.

Cu toate astea, publicul a fost curios ce studii are Veronica și ce știe să facă. Ei bine, această nedumerire a clarificat-o chiar ea.

Aceasta a declarat că nu a muncit în viața ei, și că a terminat doar 8 clase. „Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița.

Vulpiţa de la Acces Direct nu a apucat să îşi dea BAC-ul

Veronica Stegaru s-a căsătorit în urmă cu cinci ani cu Viorel, cu care are și o fiică de numai doi ani. Cei doi și-au lăsat familiile în comuna Blăgești, Vaslui și au decis să se mute în București, asta după ce au reușit să devină unul dintre cel mai celebru din țară.

Se pare că Vulpița nu a avut nicio problemă legată de faptul că nu a reușit să dea BAC-ul, din cauza faptului că s-a măritat la o vârstă fragedă. Ușor, ușor, Vulpița a reușit să se obișnuiască cu faima pe care a dobândit-o în aceste luni, cunoscând foarte multe vedete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: