Redactia.ro
Home » TV » Câți bani ia Vulpița pentru fiecare apariție la Acces Direct. Murea de foame în Blăgești, iar acum trăiește pe picior mare

Câți bani ia Vulpița pentru fiecare apariție la Acces Direct. Murea de foame în Blăgești, iar acum trăiește pe picior mare

Câți bani ia Vulpița pentru fiecare apariție la Acces Direct. Murea de foame în Blăgești, iar acum trăiește pe picior mare

Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg drept Vulpița, a devenit un adevărat fenomen în televiziune în ultimele patru luni. A doborât record după record și a reușit să atragă postului de televiziune Antena 1 nenumărate amenzi din partea CNA. Din acest motiv, postul de televiziune a decis să încheie saga – Vulpița pe micile ecrane. Chiar și așa, în tot acest timp, Vulpița a reușit să strângă o mică avere. Cu cât era plătită Vulpița pe fiecare apariție la Acces Direct.

Câți bani lua Vulpița să participe în emisiunea Acces Direct

Chiar dacă postul de televiziune Antena 1 s-a văzut nevoit s-o retragă de pe TV, din cauza nenumăratelor plângeri, Vulpița a reușit să câștige bine din aparițiile televizate. Potrivit unor surse citate de Cancan, Vulpița era plătită cu 100 de euro per emisiune, iar calculat la peste 80 de emisiuni, ar însemna un câștig de 8.000 de euro pentru familia Stegaru.

Mai mult de atât, în aceste ultime săptămâni, Veronica alias Vulpița a lansat două melodii cu artiști renumiți, care îi vor aduce venituri mult timp de acum încolo. Ambele piese s-a bucurat de cifre amețitoare de audiență încă de la lansare. Cât despre calitățile ei vocale, toți știu că Vulpița nu e tocmai cea mai talentată cântăreață.  ”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, spunea Axinte, cel cu care a lansat piesa ”Hai la București”.

Ce făcea la Blegești Vulpița?

Înainte să cunoască faima la București, Vulpița era o soție infidelă din Blegești. Aceasta locuia alături de socrii, soț și fetița lor într-o casă modestă din Blegești. Infidelitățile repetate au fost cele care au propulsat-o spre faima de pe TV.

Vorbind despre ea, Mirela Vaida spunea că reprezintă povestea oricărei fete dintr-un mediu defavorizat, lipsită de educație și cu situație materială precară. ”Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. ”, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: