Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida rupe tăcerea. Motivul pentru care CNA nu o vrea sub nicio formă pe Vulpița

Mirela Vaida rupe tăcerea. Motivul pentru care CNA nu o vrea sub nicio formă pe Vulpița

Mirela-Vaida-revoltată-după-ce-a-primit-somație-de-la-CNA-„Când-au-ajuns-unii-instanțe-morale“.jpg

Mirela Vaida este foc și pară după ce sancționările de la CNA nu se mai opresc. Într-o emisiune trecută, prezentatoarea TV a ținut să precizeze și care e, din punctul ei de vedere, motivul pentru care CNA nu mai vrea să se continue cu subiectul Vulpița și viața acesteia.

Mirela Vaida a răbufnit la TV. Ce a avut de spus în direct

Prezentatoarea TV a răbufnit în direct după ce show-ul pe care îl prezintă, Acces Direct, a fost amendat pe motiv că nu e de… calitate. Vaida a mărturisit că CNA a emis o sancțiune pentru emisiune din cauza faptului că promovează stilul de viață al Veronicăi Stegaru, altfel cunoscută drept Vulpița.

Numai că – zice prezentatoarea – emisiunea nu a denigrat pe nimeni și nici nu a încălcat vreo lege. CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală.

Când am spus că muți din oameni nu au apă, săpun și că pe Veronica am învățat-o noi să se machieze și să se îmbrace și că părul trebuie spălat zilnic când apari la TV. Nu am degradat-o, am educat-o, cât am putut și noi”, a zis Vaida.

Mirela Vaida, atac la reprezentanții CNA

Prezentatoare a făcut apel la cei care reprezintă instituția și le-a cerut să nu facă abuz de funcțiile lor. Ea susține că show-ul ar trebui să continue, atâta vreme cât există milioane de telespectatori care își doresc acest subiect pe TV.

Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți. Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine. O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei. Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.”, a mai precizat Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: