Redactia.ro
Home » Știri » El este multimilionarul care trăiește de 20 de ani singur pe o insulă. Ce a făcut cu toți banii câștigați

El este multimilionarul care trăiește de 20 de ani singur pe o insulă. Ce a făcut cu toți banii câștigați

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat în vârstă de 73 de ani trăiește de 20 de ani pe o insulă pustie din sud-estul Australiei. Australianul este acompaniat doar de câinele său. 

 

El este multimilionarul care trăiește de 20 de ani singur pe o insulă. Ce a făcut cu toți banii câștigați

David Glasheen este australianul multimilionar în vârstă de 77  de ani, care a decis să plece în pustietate în urmă cu 20 de ani. Bărbatul s-a mutat pe Restoration Island in 1997. Australianul deținea în anii ’80 o companie minieră de succes, care extrăgea aur în Papua Noua Guinee. Însă, viața în lux pe care o trăia bărbatul a luat sfârșit în 1989, atunci când a avut loc un crah bursier în urma căruia omul de afaceri a pierdut toți banii, aproximativ 37 de milioane de dolari în banii din acele vremuri.

După ce a pierdut toată averea, bărbatul s-a mutat pe insula pustie din sud-estul Australiei, acolo unde locuiește alături de mai binde de 20 de ani alături de cățelușa Polly, singura care îi ține companie.

Glasheen și-a construit un așezământ și are tot ce are nevoie, însă a mărturisit că viața acolo nu a fost deloc una ușoară. David şi-a rupt şoldul în urma unei căderi. A reuşit să se târască 60 de metri, timp de o oră, pentru a ajunge un telefon prin satelit prin intermediul căruia a cerut ajutor.

Aţi auzit zicala ‘măsori de două ori, tai o dată’. Ei bine, măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu. Nu îţi permiţi să faci greşeli”, a declarat Glasheen, care acum are 77 de ani.

Pe de altă parte, bărbatul a mărturisit că a ajuns în paradis. Pe insulă, David are un generator care funcționează cu combustibil, dar și panouri solare. Mai mult, acesta a mărturisit că are și internet și că se mai uită din când în când la clipuri video pe Youtube.

N-aș putea fi mai liniștit și mai fericit în alt loc”, spunea bărbatul.

 

De ce a luat această decizie

Mai mult, David a mai declarat că a venit pe insulă într-o perioadă în care tot ceea ce își dorea era să aibă bani. Mia mult, fostul multimilionar a spus că a luat decizia de a se muta pe o insulă pustie după ce s-a lăsat inspirat de o fostă prietenă, care i-a spus că ar vrea să trăiască pe o insulă.

,,Când am venit aici, eram bolnav după bani. Banii sunt cei care îi îmbolnăvesc pe oameni. Din cauza asta mi s-a distrus și căsnicia. Locuind singur, îți lipsesc conversațiile inteligente și contactul cu alți oameni. Mi-ar plăcea să mai ocuiesc cu cineva aici. Sau câteva fete care să mă viziteze de câteva ori pe an”, a spus amuzat bărbatul.

Glasheen părăseşte insula doar o dată pe an pentru a aduce provizii. Bărbatul a mărturisit că duce dorul familiei, fiind tatăl a doi copii, un fiu de 21 de ani şi o fiică care nu l-au vizitat niciodată pe insulă. Mai mult, fostul multimilionar a mai avut o fiică, care s-a sinucis în urmă cu câţiva ani.

Bărbatul are probleme și cu autoritățile australiene care i-au cerut în repetate rânduri să plece de pe insulă.

David Glasheen s-a născut la Sydney din părinți irlandezi. Familia sa se ocupa cu mineritul în Noua Guinee înaintea marii crize financiare din anii ’80.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: