Redactia.ro
Home » Știri » El este tânărul ucis cu sânge rece în fața unei săli de fitness din Capitală! Băiatul a fost înjunghiat mortal în spate

El este tânărul ucis cu sânge rece în fața unei săli de fitness din Capitală! Băiatul a fost înjunghiat mortal în spate

Un tânăr de doar de 20 de ani a murit într-un mod tragic în această după-amiază, în urma unui conflict izbucnit într-o sală de fitness din Capitală. Băiatul s-a luat la ceartă cu un alt sportiv, iar scandalul a degenerat, ajungându-se la crimă. 

 

Băiatul a fost înjunghiat mortal în spate

Un scandal între doi tineri încărcați cu adrenalină  în urma exercițiilor fizice intense a dus la o adevărată tragedie care a șocat Bucureștiul. Doi tineri în vârstă de 20 de ani au fost implicați într-o altercație violentă încă din sala de sport situată în cartierul Vitan din Capitală.

În urma unui schimb dur de replici, dar și a unei bătăi scurte din incinta sălii de sport, un tânăr de 20 de ani și-a dat ultima suflare după ce rivalul său l-a înjunghiat la ieșirea din localul sportiv.

Martorii au declarat că cei doi băieți s-au certat încă de acum câteva zile. Însă, astăzi, conflictul verbal izbucnit întrei ei a culminat cu vărsare de sânge. Trupul neînsuflețit al băiatului înjunghiat mortal a fost ridicat de autorități și transportat la INML pentru efectuarea necropisiei.

Poliția Capitalei a emis un comunicat prin care anunța că cercetările privind acest caz, în care criminalul este acuzat de omor, vor fi continuate Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat”, au declarat polițiștii.