Redactia.ro
Home » Monden » Ele au o mamă celebră! Gloria și Rebeca sunt copia fidelă a mamei lor. Despre cine este vorba

Ele au o mamă celebră! Gloria și Rebeca sunt copia fidelă a mamei lor. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2) fiice rita

Fiicele sale s-au transformat în două domnișoare superbe. De altfel, ele sunt realizate și pe plan profesional. Mama acestora, mândră foc de ele, a împărtășit o fotografie de colecție cu Gloria și Rebeca.

Gloria este mezina familiei, având 22 de ani, iar Rebeca este fiica cea mare, în vârstă de 25 de ani. Ambele locuiesc la mii de kilometri depărtare de mama lor. Vedeta nu apucă să le vadă atât de mult pe cât și-ar dori. Iată despre cine este vorba!

Ele au o mamă celebră! Gloria și Rebeca sunt copia fidelă a mamei lor. Despre cine este vorba

Rita Mureșan, căci despre ea este vorba, este mamă a două fete minunate. Recent, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, o fotografie alb-negru, în care apar cele două fiice ale sale. În dreptul imaginii, Rita Mureșan a scris: „Ele sunt tot. Mamă mândră. O iubesc pe Gloria. O iubesc pe Rebeca”.

fetele ritei muresan
sursa foto: Instagram/Rita Muresan

Gloria și Rebeca nu se mai văzuseră încă din septembrie anul trecut. Recent, surorile s-au reunit în Miami. Ulterior, cele două fete au trimis mamei lor o fotografie de la întâlnirea emoționantă pe care au avut-o.

Rita Mureșan a fost soția lui Nelu Mureșan. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani. Ei au pus punct mariajului în anul 2007, iar împreună au două fete.

Gloria are 22 de ani, a terminat Kings College în Londra și a obținut un post în Thailanda. Lucrează în cadrul unui lanț hotelier, în echipa de marketing. Rebeca, de 25 de ani, este plecată de mai bine de șapte ani în Statele Unite ale Americii. Rebeca a absolvit cursurile unei facultăți, în cadrul căreia a studiat chimia.

Rita Mureșan a acceptat cu greu plecarea fiicelor în străinătate

Relația specială pe care o are cu fiicele sale a făcut-o pe Rita să sufere nespus de mult când fiica cea mare a plecat la studii departe de casă. Și plecarea Gloriei a fost una dureroasă și greu de suportat, însă a reușit să îi facă față mai bine având deja o experiență anterioară.

Creatoarea de modă povestit că organismul ei răspunde puternic șocurilor emoționale pe care le traversează.

„Nu sunt datoare nimănui să dau vreo explicație, însă organismul meu reacționează așa cum își dorește el. Nu pot să îl înțeleg, sinceră să fiu. De exemplu, pe șocuri emoționale se spune că pierzi kilograme. Al meu pierde sau ia. Când a plecat mămica mea am pierdut vreo 12 kilograme, în 3-4 zile, foarte mult, și când a plecat Rebecca – că ăla a fost șocul – corpul meu a decis să adune kilograme”, povestea Rita Mureșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: