Redactia.ro
Home » Horoscop » Ele sunt maestre în a-și ascunde sentimentele. Niciodată nu vei ști ce se petrece, de fapt, în sufletul lor

Ele sunt maestre în a-și ascunde sentimentele. Niciodată nu vei ști ce se petrece, de fapt, în sufletul lor

astre

Într-un episod recent al emisiunii „Adevăruri ascunse” difuzată pe Antena 3 CNN, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele trei zodii care reușesc să își ascundă cu succes emoțiile. Aceste zodii au abilitatea de a-și ascunde sentimentele și trăirile într-un mod atât de subtil încât este dificil pentru oricine să ghicească ce anume se ascunde în sufletul lor.

Ele sunt maestre în a-și ascunde sentimentele. Niciodată nu vei ști ce se petrece, de fapt, în sufletul lor

Capricorn

Cei născuți sub semnul zodiacal Capricorn manifestă rareori dificultăți în exprimarea emoțiilor lor, dar numai atunci când există un fundament serios pentru aceasta. Dacă contextul nu este unul important pentru ei atunci ei preferă să-și păstreze sentimentele în interior, indiferent de natura lor – fie că sunt pozitive sau mai puțin plăcute. Capricornii au tendința de a ține aceste trăiri într-un colț al sufletului lor, orientându-și atenția către alte aspecte ale vieții lor.

Deoarece țin foarte mult la a-și controla emoțiile, nativii Capricorn consideră că a dezvălui aceste trăiri în mod deschis poate sugera o anumită slăbiciune a caracterului, iar din punctul lor de vedere, ei nu se asociază cu ideea de slăbiciune. Cu toate acestea, atunci când simt că momentul este adecvat și că circumstanțele sunt corespunzătoare, Capricornii sunt hotărâți să-și exprime sentimentele fără nicio ezitare.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt pasionați de comunicare și consideră că aceasta este esențială. Cu toate acestea, de regulă, ei evită discuțiile despre emoții în conversațiile lor.

În schimb, preferă să își gestioneze sentimentele și trăirile în spatele ușilor închise, analizându-le adesea dintr-o perspectivă intelectuală și rațională. În esență, Vărsătorul se concentrează mai mult pe sfera gândirii decât pe cea emoțională, așadar nu este de mirare că nu este dispus să vorbească cu ușurință despre sentimentele sale.

Fecioară

Fecioara reprezintă un semn zodiacal asociat elementului Pământ, conferindu-i o natură rațională și pragmatică. De obicei, evită să își dezvăluie deschis sentimentele și emoțiile personale. Dacă încerci să o cucerești cu cuvinte sentimentale sau subtilități de natură erotică, vei constata că aceste abordări o derutează și o determină să se retragă, evitând astfel contactul.

Cu toate acestea, cei născuți sub această zodie trăiesc la fel de intens ca oricare altcineva, chiar dacă deseori depun eforturi pentru a-și nega trăirile. Ei consideră că analizarea emoțiilor poate fi o pierdere de timp, concentrându-se în schimb asupra altor priorități pe care le văd mai relevante în viața lor. Preferă să-și îndrepte atenția către muncă și alte aspecte care au mai puțină legătură cu sfera emoțiilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: