Redactia.ro
Home » Monden » Ele sunt vedetele de pe lista neagră a Oscarurilor. Au „interzis” la Gala de decernare

Ele sunt vedetele de pe lista neagră a Oscarurilor. Au „interzis” la Gala de decernare

Premii Oscar 2024.

Premiile Oscar reprezintă unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea filmului, unde recunoașterea și aprecierea talentului artistic sunt cele mai înalte priorități. Cu toate acestea, uneori, luminile strălucitoare ale Hollywood-ului sunt estompate de controverse și incidente regretabile, care duc la interzicerea unor vedete de la ceremoniile Premiilor Oscar. În acest an, lista neagră a Academiei a captat atenția publicului, inclusiv nume sonore precum Will Smith și Richard Gere.

Will Smith: De la glorie la controversă

Will Smith, actorul emblematic cu o carieră impresionantă și câștigător al unui Oscar, a fost surprinzător de pus sub interdicție la Premiile Oscar 2024. Incidentul care a condus la această decizie a fost momentul în care Smith l-a lovit pe comedianul Chris Rock în timpul unei ceremonii anterioare, ca reacție la o remarcă despre soția sa. Chiar dacă talentul său actoricesc a fost recunoscut de-a lungul anilor, comportamentul său violent a umbrit ceremonia respectivă și a atras condamnarea Academiei.

Richard Gere: Critici politice și consecințe

Un alt nume notoriu pe lista vedetelor interzise la Premiile Oscar este Richard Gere, cunoscut pentru rolurile sale memorabile în filme precum „Pretty Woman” și „An Officer and a Gentleman”. În timpul ceremoniei din 1993, Gere a folosit platforma Oscarului pentru a critica abuzurile guvernului chinez în fața unei audiențe globale. Această acțiune a încălcat regulile Academiei, care stipulează că nu sunt permise declarații politice, ducând la interzicerea actorului timp de două decenii de la eveniment.

CITEȘTE ȘI Gala Premiilor OSCAR 2024. Unde poți vedea decernarea premiilor și cine sunt favoriții de anul acesta

Carmine Caridi: O cădere abruptă din gratia Academiei

Carmine Caridi, celebrul actor din „The Godfather Part II”, a devenit prima persoană exclusă complet din Academia Oscarului. Într-un scandal din 2004, Caridi a fost implicat în distribuirea ilegală a copiilor ale filmelor nominalizate la Oscar. Această acțiune a atras atenția FBI-ului, care l-a investigat pe actor și a dus la excluderea sa din cadrul Academiei, marcând o cădere abruptă din gratia industriei cinematografice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: