Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu, apariție incendiară pe plajă cu un costum de baie de 600 de euro. Cum se distrează fiica cea mica a fostului președinte cu copiii la mare

Elena Băsescu, apariție incendiară pe plajă cu un costum de baie de 600 de euro. Cum se distrează fiica cea mica a fostului președinte cu copiii la mare

GALERIE FOTO (4)

Elena Băsescu, apariție incendiară pe plajă cu un costum de baie de 600 de euro! Iată cum se distrează fiica cea mica a fostului președinte cu copiii la mare, departe de ochii lumii.

Elena Băsescu nici nu zici că are 41 de ani și are trei copii, dacă o întâlnești la malul mării, într-o zonă mai ferită de ochii lumii! Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a avut o apariție incendiară pe plajă, cu un costum de baie de 600 de euro, care i-a pus bine în evidență formele.

Elena Băsescu, apariție incendiară pe plajă cu un costum de baie de 600 de euro

Când vine vorba de haine şi accesorii de lux, Eba este o adevărată fană a lor. Fie că merge la supermarket, la sală sau la salonul de frumusețe, fiica cea mică a lui Traian Băsescu se afișează în ţinute al căror prețuri depășește și 10 salarii minime pe economie.

Asta putem spune și despre costumul de baie-leopard Dolce& Gabbana pe care Eba l-a purtat la plajă weekendul trecut, care are un preț de 600 de euro. Și investiția chiar a meritat, am putea spune.

Mamă a trei copii și ajunsă la 41 de ani, Elena Băsescu arată de excepție. Fiica cea mică a fostului președinte nu are nici celulită, nici burtică, fiind fericita posesoare a unui trup bine tonifiat!

Anii trecuți, Eba obișnuia să frecventeze plaja Crazy Beach din Mamaia, însă acum se pare că a renunţat la această locaţie, poate tocmai pentru că plajele au fost lărgite și trebuie străbătut mult pentru a te bucura de apa mării.

Iată că totuși Eba cunoaște foarte bine litoralul, așa că de această dată a ales o plajă mult mai ferită de ochii lumii, chiar la Năvodari. A ajuns aici în jurul orei 10 dimineaţa, cu cei trei copii ai ei: Sofia Anais (aproape 8 ani), Traian (6 ani) şi Anastasia (3 ani), însă și cu bona pentru cei mici.
Eba a închiriat două saltele mari, cu 80 de lei bucata pentru toți. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a jucat în apă cu cei mici, împreună cu bona, dar s-a bucurat și de câteva momente de relaxare, când a stat să se bronzeze, expunându-și costumul de baie de 600 de euro și trupul bine conturat.

Eba, în relaţii mai bune cu fostul soţ Tomată

Deşi au fost vorbe că Elena Băsescu s-a împăcat cu fostul soț, Cătălin Gheorghe, cunoscut drept Tomată, cu care a petrecut îrecent o vacanţă la mare și diverse evenimente de familie, se pare că nu este vorba de o mare împăcare, așa cum se aștepta toată lumea, ci doar „excepţii”, de dragul fetiţei lor Anastasia.
Și se pare că doar fiica fostului preşedinte Traian Băsescu are ghinion în dragoste, negăsindu-și nici până acum un partener stabil. Tomată s-a afişat deja cu noua iubită, o tânără de profesie medic resident, ce seamănă leit cu Elena Băsescu.
Despre Tomată şi Eba se știe că s-au despărţit în septembrie 2019, după doar doi ani de relaţie. Cei doi au custodie comună pentru fiica lor, Anastasia.
Ceilalți doi copii ai Elenei Băsescu, Sophia şi Traian, sunt rodul iubirii cu Bogdan Ionescu, zis Syda, de care fiica fostului președinte a divorţat în toamna anului 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: