Redactia.ro
Home » Știri » Elena Basescu vrea in Parlament! Anuntul facut de fata cea mica a lui Basescu

Elena Basescu vrea in Parlament! Anuntul facut de fata cea mica a lui Basescu

Elena Basescu

Elena Basescu se inscrie in cursa pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Fata cea mica a fostului presedinte Traian Basescu a anuntat ca va candida din partea Partidului Miscarea Populara Constanta.

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

Elena Basescu, candidatura la alegerile parlamentare

Anuntul privind candidatura la alegerile parlamentare a fost facut chiar de mezina lui Traian Basescu.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă, potrivit News.ro.

Elena Basescu a declarat ca isi propune sa sustina in Parlamentul Romaniei interesele familiilor monoparentale. Din experienta de mama singura a trei copii, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu spune ca a observat ca societatea romaneasca nu le sprijina suficient.

Totodata, mezina fostului presedinte Traian Basescu a mai spus ca isi doreste sa isi foloseasca experienta capatata in Parlamentul European.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu.

Elena Băsescu are experienta ca fost europarlamentar la Bruxelles, între 2009 şi 2014.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: