Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Elena Ceaușescu, detalii intime din mariajul cu fostul dictator. Ce obiceiuri ciudate avea

Elena Ceaușescu, detalii intime din mariajul cu fostul dictator. Ce obiceiuri ciudate avea

 Detalii legate de viața celor doi dictatori, Elena și Nicolae Ceaușescu, ies la iveală și la 31 de ani de când au fost executați. Elena Ceaușescu avea obiceiuri ciudate în mariajul cu Nicolae Ceaușescu.

 

Detalii intime din viața soților Ceaușescu

Soții Ceaușescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de politicieni. Viața fostului dictator și a soției acestuia a reprezentat un mister pentru mulți, chiar și după moartea lor.

Detalii intime din mariajul celor doi soți au ieșit la iveală. Printre acestea se numără și porecla primită de Elena Ceaușescu. Porecla soției fostului dictator era ”Păsărică!”, deoarece soța fostului dictator nu dorea să poarte niciodată lenjerie intimă pe sub haine. Din acest motiv, toți cunoscuții au decis să o numească așa. Porecla a ajuns să fie cunoscută rapid de toată lumea.

Mai mult, Elena Ceaușescu era obsedată de ideea de a face dragoste și tot ce ține de relații intime. Astfel, soția lui Ceaușescu era obsedată și curioasă să știe cum făceau dragoste nevestele nomenclaturiștilor. Din acest motiv, ea punea oameni să pună microfoane în camerele unde acestea făcau amor, ca mai târziu să asculte înregistrările cu acestea.

Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, scrie historia.ro.

Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în  «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Însă, obsesiile Elenei Ceaușescu nu se opreau aici. Îi plăcea să știe cum făceau amor și copiii ei. O interesa să afle detalii cât mai picante din viața intimă a tuturor.

 

Elena Ceaușescu și teama că va fi înșelată de soț

Elenei Ceaușescu i-a fost mereu teamă că va fi înșelată de soțul său. Din acest motiv, soția lui Nicolae Ceaușescu îi punea tot timpul busuioc sub pernă,  fără ca acesta să știe. Mai mult, Elena Ceaușescu apela chiar la ajutorul ghicitoarelor pentru a afla viitorul.

Fosta dictatoare era dornică de a avea cât mai multă putere și nu ar fi vrut să vadă prea multe femei în jurul soțului ei. Chiar și pe actrița Violeta Andrei, căreia îi asculta partidele de amor, o considera un pericol pentru soțul ei.

Îi punea lui Ceaușescu, făra ca el să știe, busuioc în pat. Dar nu care cumva să afle el, ca precis o dădea afară. Ea mai mergea și la ghicitoare și facea și fel de fel de eforturi ca să fie placută de bărbatul ei”, a povestit arhitectul Camil Roguski, în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: