Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui incident neplăcut. Ce s-a întâmplat cu finalista de la Survivor România

Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui incident neplăcut. Ce s-a întâmplat cu finalista de la Survivor România

GALERIE FOTO (4) Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui incident neplăcut.

Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui incident neplăcut. Fosta finalistă de la Survivor România 2022 a avut parte de un incident neplăcut în perioada când era la liceu. Elena Chiriac a abandonat școala după ce un grup de fete au agresat-o fizic.

Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui incident neplăcut. Ce s-a întâmplat cu finalista de la Survivor România

Elena Chiriac a devenit cunoscută datorită participării sale la mai multe emisiuni de televiziune, printre care „Ferma” sau „Survivor România 2022”. În timp ce era la liceul, Elena a avut parte de un moment neplăcut. Perioada liceului a fost cea mai complicată pentru ea, mai ales după ce a trecut printr-un incident care i-a schimbat viața pentru totdeauna. În trecut, Elena Chiriac a povestit că a renunțat la liceu la care era înscrisă în 2015, după ce mai multe fete mai mari din liceu au agresat-o fizic. Fosta concurentă de la Survivor România a fost lovită de cinci fete, motiv pentru care a depus plângere la Poliție. Ulterior, tânăra de 20 de ani s-a trezit cu nota scăzută la purtare, motiv pentru care s-a mutat la o altă școală. Elena a abandonat liceul unde fusese admisă din cauza notelor mici la purtare.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari şi al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, ca să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la clinica Hipocrat. O diversiune ieftină pentru a muta atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată şi fetiţa, ca să ni le taie fondurile”, a povestit tatăl Elenei Chiriac, la scurt timp după incident.

Elena Chiriac s-a mutat în Londra

Pentru că a fost nevoită să se mute din liceul in care fusese repartizată, Elenei i-a fost greu să se acomodeze cu altă unitate de învățământ. Tânăra a făcut tot posibilul pentru a-și termina studiile și pentru a obține rezultate cât mai bune la Bacalaureat. Elena și mama ei au decis să o ia de la capăt și au plecat în Londra. „Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a declarat Elena Chiriac într-un interviu mai vechi pentru VIVA.

Elena a declarat de nenumărate ori că a mulți copii se luau de ea, motiv pentru care a decis să dacă taekwondo. „În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole.”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: