Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac neagă relația cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu: „A existat o neînțelegere”

Elena Chiriac neagă relația cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu: „A existat o neînțelegere”

Elena Chiriac neagă relația cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu

Elena Chiriac neagă relația cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu. Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a vorbit despre zvonurile care susțineau că a avut o relație cu unul dintre membrii de la Noaptea Târziu, Cucu. Elena Chiriac a negat acest lucru.

Elena Chiriac neagă relația cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu: „A existat o neînțelegere”

Elena Chiriac a ajuns în marea finală Survivor România 2022, dar a pierdut în fața adversarului său, ALex Delea. Tânăra de 20 de ani a reușit să atragă admiraților multor oameni cu puterea sa de a rezista aproape șase luni în jungla dominicană. Vedeta a împărtășit cu fanii săi unele dintre secretele pe care nu foarte multe persoane le cunosc. După întoarcerea de la Survivor România, Elena Chiriac a fost prezentă în mai multe emisiunii tv unde a vorbit despre experiența ei. Prezentă în emiisiunea lui Cătălin Măruță, Elena a vorbit despre un subiect pe care multă lume voia să îl clarifice.

În ultima perioada s-a zvonit că tânăra ar fi avut o relație amoroasă cu unul dintre membrii trupei Noaptea Târziu. Este vorba despre Cucu, dar artistul nu a comentat aceste zvonuri, motiv pentru care s-a zvonit că este adevărat. Ulterior, Elena CHiriac a vrut să clarifice lucrurile. Sportiva a spus că este prietenă cu artistul, dar niciodată nu au avut o relație amoroasă. „Cred că a existat o neînțelegere, mai ales că eu eram în Survivor. Suntem în continuare prieteni, nu ne-am pupat, nu a existat așa ceva. Mi-a spus că e confuzie și că nu a negat-o. Nu am avut o relație”, a declarat Elena Chiriac.

În cadrul aceleiași emisiuni, Elena Chiriac a vorbit și despre avansurile care i-au fost făcute de-a lungul timpului. Faimoasa a declarat că Emil Rengle, fostul ei coleg de echipă, a flirtat cu ea în Republica Dominicană. De asemenea, vedeta a anunțat că o femeie din showbiz-ul românesc i-ar fi făcut avansuri. Anna Lesko ar fi încercat să o cucerească pe Elena, iar tânăra recunoaște că nu a fost deranjată de acest lucru. „Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți pe Anna Lesko. Uite cât de bună e. E una dintre cele mai sexy femei pe care le-am cunoscut vreodată”, a mai povestit vedeta de la Survivor România 2022.

Elena Chiriac, atrasă de Connect-R

Deși a pierdut în fața lui Alex Delea, Elena Chiriac este mândră de faptul că a rezistat timp de 5 luni în jungla din Republica Dominicană. Elena Chiriac a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță că ar vrea să se căsătorească cu Connect-R. De asemenea, Elena a mărturisit că îl place foarte mult pe fostul soț al Mishei.

Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R. Gusturile nu se discută. L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani.Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”, a mai declarat ea la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: