Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac, despre foștii colegi de la „Survivor România”! Incredibil ce a spus despre Andreea Tonciu

Elena Chiriac, despre foștii colegi de la „Survivor România”! Incredibil ce a spus despre Andreea Tonciu

Elena Chiriac a vorbit recent despre foștii ei colegi de la „Survivor România”. Aceasta a fost doar la un pas de a câștiga marea finală. Dezamăgită, însă, de rezultat, tânăra a ales să plece din Republica Dominicană cu fruntea sus. Ulterior, a fost invitată în cadrul mai multor emisiuni. De curând, Elena Chiriac și-a caracterizat foștii colegi. Incredibili ce a putut să spună despre Andree Tonciu.

Elena Chiriac, despre foștii colegi de la „Survivor România”! Incredibil ce a spus despre Andreea Tonciu

Ajunsă în România, Elena Chiriac surprinde cu apariții la TV. Recent a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Dezvăluiri neașteptate despre foștii ei colegi au ieșit la iveală. Nu a stat pe gânduri în momentul în care Măruță a provocat-o să-și caracterizeze foștii colegi într-un cuvânt.

Despre Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Survivor România a spus: „Nu mă reprezintă pe mine să vorbesc despre ea. Irelevantă”.

Pe Cătălin Smărăndescu, Elena Chiriac îl vede: „Sensibil”. Despre CRBL, tânăra a spus: „Am atât de multe lucruri bune de spus despre el… Mişto”. Cât despre Emil Rengle, Elena s-a limitat la cuvântul: „Bârfitor”. Despre Laura Giurcanu, Elena spune că este: „Sora mea”.

În viziunea Elenei Chiriac, Mari Fica este: „Finuţă”. Cu Marian Drăgulescu, tânăra a avut o amintire, de aici și caracterizare: „Boluri. A făcut cele mai multe boluri din cocos”. Despre Natalia Duminică, fosta concurentă spune că este: „Luptătoare”.

Cât despre marele câștigător al emisiunii „Survivor România 2022”, Alex Delea, cel cu care Elena s-a luptat la propriu, tânăra a avut de spus despre el că este: „Simpatic”.

Elena Chiriac este sportivă de performanță, campioană multinațională la taekwondo. Mai mult, ea a fost model și a studiat actoria la Londra. De asemenea, în urma participării sale la „Survivor România 2022”, ar fi încasat pentru fiecare săptămână în care a scăpat de eliminare câte 2.000 de euro. Dacă facem un calcul, luând în considerare că Elena a stat 20 de săptămâni în competiție, reiese faptul că sportiva ar urma să încaseze în jur de 40.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: