Redactia.ro
Home » Știri » Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel. Cum le-a câștigat simpatia alegătorilor

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel. Cum le-a câștigat simpatia alegătorilor

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale 2020 pentru municipiul Câmpulung Muscel. Realizatoarea Tv Elena Lasconi, a anunțat că a câștigat voturile la toate secțiile din oraș.

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel. Cum le-a câștigat simpatia alegătorilor

Realizatotoare Tv, Elena Lasconi și-a anunțat victoria. Candidatul USR Plus la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, realizatoarea Elena Lasconi a anunțat că a câștigat alegerile locale.

Conform numărătorii paralele, Elena Lasconii s-a impus în cel puțin 17 dintre cele 19 secții de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opțiunile alegătorilor. „Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor. Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. (…) Am simţit că e vorba de forţa binelui. (…) Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă„”, a declarat Elena Lasconi.

Cine este Elena Lasconi?

Elena Lasconi, în vârstă de 48 de ani a câștigat alegerilor locale la Primăria Câmpulung Muscel. Aceasta a fost ani de zile pe sticlă la PRO TV, prezentându-le românilor fel și fel de situații.

Elena și-a anunțat retragerea din televiziune în primăvara acestui an. Imediat, prezentatoarea TVA a declarat că renunță la televiziune pentru a candida la alegerile locale. Astfel, fosta jurnalistă s-a pregătit intens în ultimele luni să candiadeze pentru Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Duminică seara, aceasta a anunțat cu bucurie că a reușit să câștige alegerile locale, astfel, românii au avut surpriza să afle că Elena Lasconi este noul primar al Câmpulung Muscel.

Anunțul a fost făcut de fostul său coleg, Alex Dima, din cadrul postului de televiziune. Acesta a transmis că Elena a devenit primar în municipiul Câmpulung Muscel, acolo unde a candidat din partea USR. La scurt timp, Elena a anunțat că a câștigat la toate secțiile de votare din oraș.

Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel!Felicitari! Tare sunt mandru de tine! In imaginea alaturata este…

Publicată de Alex Dima pe Duminică, 27 septembrie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: