Redactia.ro
Home » Știri » Din partea cărui partid candidează Elena Lasconi la alegerile locale. Fosta vedetă PRO TV, surpriză de proporții

Din partea cărui partid candidează Elena Lasconi la alegerile locale. Fosta vedetă PRO TV, surpriză de proporții

Elena Lasconi

Elena Lasconi, fosta jurnalistă, candidează acum la alegerile locale din orașul Câmpulung Muscel, din partea USR-PLUS.

Din partea cărui partid candidează Elena Lasconi la alegerile locale

Elena Lasconi a renunțat la postul de jurnalistă și acum s-a implicat în politică. Ea face parte din partidul USR-PLUS și vrea să devină primar al orașului Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi a vorbit despre situația din politica actuală și despre candidatura sa la primărie.

Vreau să vă spun un singur lucru și adevărat: alianța pentru susținerea unui singur candidat la primărie din partea USR-PLUS-PNL este o vrăjeală! Lucrurile astea se întâmplă peste tot în țară. Nu vă îmbătați cu apă rece – le-aș spune – vă spun acum pe județul Argeș, din cauza orgoliilor și aroganței conducerii filialelor locale o să riscăm să vedem un Argeș roșu. Orașul pe care îl iubesc este în colaps, sunt mii de câmpulungeni plecați la muncă în străinătate, crima organizată este în floare, PSD a distrus Aro și peste 10.000 de oameni și-au pierdut locurile de muncă. Ultimii doi primari, de la PNL și PSD, au apărut la știri pentru fapte penale”, a spus Elena Lasconi.

Mai mult decât atât, Elena Lasconi a explicat că după primele sondaje, pare că ea va ieși în fruntea cursei pentru primăria orașului Câmpulung Muscel.

„PNL Câmpulung a făcut un sondaj de opinie și rezultatul a fost așa: eu – cu 29 de procente, pe locul al doilea – candidatul PSD, actualul primar, cu 25 de procente, și candidatul PNL cu 19 procente. Diferență de zece procente între primul și al treilea. În condițiile astea, PNL Câmpulung ar dori colaborare cu USR Câmpulung doar în condițiile în care ar fi susținut candidatul PNL. Și lucrurile astea se întâmplă peste tot în țară. Nu vor să ia în calcul candidatul cel mai bun din cauza orgoliului și aroganței”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: