Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, amintiri emoționante cu Mădălina Manole. Ce mărturisire i-a făcut regretata artistă: „Era foarte selectivă cu imaginea ei”

Elena Merișoreanu, amintiri emoționante cu Mădălina Manole. Ce mărturisire i-a făcut regretata artistă: „Era foarte selectivă cu imaginea ei”

GALERIE FOTO (3) Elena Merișoreanu, amintiri emoționante cu Mădălina Manole.

Elena Merișoreanu, amintiri emoționante cu Mădălina Manole. Au trecut 12 ani de la moartea regretatei artiste Mădălina Manole. Elena Merișoareanu își aduce aminte si acum ultima discuție pe care a avut-o cu Mădălina. Ce dezvăluire i-a făcut aceasta?

Elena Merișoreanu, amintiri emoționante cu Mădălina Manole. Ce mărturisire i-a făcut regretata artistă: „Era foarte selectivă cu imaginea ei”

Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu 12 ani, chiar în ziua în care trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere. Joi, 14 iulie, regretata artistă ar fi împlinit 55 de ani. Elena Merișoreanu și-a adus aminte de ultima discuție pe care a avut-o cu regretata artistă. Interpreta de muzică populară a declarat că Mădălina era foarte atentă la imaginea ei și analiza fiecare mișcare pe care o făcea. „O să vorbesc de ultimul spectacol pe care l-am avut cu ea. În urmă cu mulți ani, eram la un spectacol la Călărași și eram în cabină, m-a impresionat felul ei și responsabilitatea cu care ieșea pe scenă. Orice detaliu la machiaj își făcea, parcă și degetul dacă îl mișca, știa că atunci trebuie să pronunțe un cuvânt, ori de dragoste, ori de despărțire. Era foarte selectivă cu imaginea ei și cu fiecare lucru. Mi-a zis: „Doamnă, eu asta fac! Eu nu pot să zâmbesc atunci când spun ceva trist. Nu! Eu calculez fiecare cântec”. Pentru mine, rămâne în memorie așa cum am cunoscut-o”, a spus artista pentru EGO.ro.

Solista a declarat că a ținut foarte mult la Mădălina Manole și, la fel ca multi alții, se întreabă și acum, după 12 ani de la moartea sa, care a fost adevărata cauză a decesului său. „Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Păcat că s-a dus prea repede dintre noi pentru că avea multe de spus. Toată lumea se întreabă: „Oare, de ce s-a stins din viață?”. Nici acum misterul nu este elucidat, nu știu de ce după atâția ani de zile nu se știe de ce a murit, ce a făcut. Asta doar ea știe, a luat cu ea în mormânt toate acestea. S-au stins și părinții ei de focul ei. Era o fată realizată, avea un copil pe care l-a dorit atât de mult…nu pot să înțeleg de ce. Sunt alți colegi care au colaborat cu ea, noi ne întâlneam pe la televiziune, pe la un spectacol. Cum suntem mulți, fiecare își vede de locul lui și știe ce are de făcut. Dar regret enorm că s-a stins prea devreme, avea încă multe de spus în muzică. Comportamentul ei ca persoană, colegă, era deosebit”, a mai spus Elena Merisoreanu.

Madalina Manole

Marian Manole, fratele artistei, își strigă durerea pe Facebook

12 ani au trecut de la dispariția trafică a Mădălinei Manole. Artista a lăsat în urmă numeroase regrete, lacrimi amare, dar și multe semne de întrebare legate de contreoversata ei sinucidere. Fratele său, Marian Manole este devastat de moartea surorii sale. Bărbatul nu poate concepe că sora sa, o artistă celebră, nu mai este printre noi. Marian și-a pierdut pe rând familia, mai întâi pe Mădălina, apoi tatăl și mama.

Madalina si fratele ei

Acesta l-a acuzat în nenumărate rânduri pe soțul Mădălinei, Petru Mircea, că ar fi cauza moartea surorii sale, împingându-l la suicid. Marian Manole a fost la mormântul artistei ca să o comemoreze și i-a adresat o invitație și lui Petru Mircea să vină la cimitir cu actuala soție. „Eu și fiul meu vom merge la mormânt, probabil că și soțul ei, însoțit de prietenul lui, câțiva fani, nu știu…”, a declarat fratele regretatei solistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: