Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, despre ultima interacțiune cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut. Cei din jurul ei au ridicat din umeri…”

Răzvan Simion, despre ultima interacțiune cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut. Cei din jurul ei au ridicat din umeri…”

Răzvan Simion a povestit recent prin ce stări de neliniște trece cînd își aduce aminte de ultima apariție a Mădălinei Manole în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, înainte de tragicul eveniment care i-a adus sfârșitul cântăreței. Iată ce a declarat acesta!

Răzvan Simion, despre ultima apariție la „Neața cu Răzvan și Dani” a Mădălinei Manole

Răzvan Simion a vorbit în cadrul unui podcast despre ultima impresie lăsată de Mădălina Manole între pereții platoului emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. Acesta a discutat și despre pericolul enorm pe care îl poate reprezenta depresia postpartum pentru mamele din întreaga lume:

„Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămicile, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă. Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormani, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește de chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și li se oferă ajutor oamenilor după naștere, când sunt ținute sub supraveghere, nu pentru că este un moft ci pentru că există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil”, a spus Răzvan Simion, invitat în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cum a murit Mădălina Manole

Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena-Anca Manole, s-a stins la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi sărbătorit frumoasa vârstă de 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită fără suflare în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni.Institutul de Medicina Legala (I.N.M.L) a stabilit la vremea respectivă că Mădălina s-a sinucis înghiţind un medicament, Furadan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: