Redactia.ro
Home » Monden » Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea: „Îi mulțumesc Domnului pentru tine”

Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea: „Îi mulțumesc Domnului pentru tine”

GALERIE FOTO (6)Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea

Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea. Actrița din serialul Adela și-a unit destinele cu fiul Crinei Mardare. Bubu Cernea și Elena Mogîldea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit pe 9 iunie, într-un cadru de vis. Actrița a făcut primele declarații după ce s-a măritat.

Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea: „Îi mulțumesc Domnului pentru tine”

Bubu Cernea și Elena Mogîldea și-au unit destinele. Cei doi s-au căsătorit pe 9 iunie, într-un cadru de vis. Elena și Bubu au avut parte de o nunta ca-n povești, în mijlocul naturii, fiind înconjurați de oamenii dragi lor. Actrița din serialul Adela a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu fiul Crinei Mardare. Elena i-a transmis un mesaj de dragoste soțului ei și le-a mulțumit părinților lui pentru felul în care a fost crescut.

”Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea Soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții! A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături!
Vă mulțumesc, @crinamardarem și @cerneamisu că ați crescut un băiat atât de minunat! Vă mulțumim, Polina și Nicolae că ați crescut o fată atât de minunată!”, a scris Elena Mogîldea pe pagina sa de Instagram.

Bubu Cernea și Elena Mogîldea sunt împreună de câțiva ani, iar anul trecut, toboșarul a cerut-o în căsătorie pe tânăra actriță. Atunci el a publicat o imagine cu logodnica sa și a mărturisit că este foarte fericit și mulțumit pentru că are alături de el femeia pe care o iubește. ”A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Bubu Cernea pe Instagram, în urmă cu un an.

Bubu Cernea, fericit alături de Elena Mogîldea

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit pe 9 iunie. Evenimentul a avut loc în pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal, într-un decor de poveste. Pe una dintre rețelele de socializare, fiul Crinei Mardare a postat mai multe imagini din ziua cea mare. Actorul a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ei. Alina Eremia, Ruxandra Ion, Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se numără printre vedetele care au participat la nunta lui Bubu Cernea cu Elena Mogîldea.

La petrecerea de la nuntă, mirii au încins ringul de dans, alături de invitați, pe ritmuri de muzica populară. Elena a purtat o rochie de vis, de un roz pal scurtă, cu volane, iar Bubu a optat pentru o ținută casual, blugi, un tricou alb și un sacou.  „M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: