Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște. Cum a fost surprinsă politiciana

Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște. Cum a fost surprinsă politiciana

GALERIE FOTO (6) Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște

Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște. Fostul ministrul al Transporturilor a decis să se relaxeze în perioada sărbătorilor Pascale departe de România. Elena Udrea și-a luat întreaga familie și a plecat în Egipt. Iubitul blondinei a postat câteva fotografii din timpul vacanței, în timp ce politiciana se juca alaturi de fiica sa.

Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște. Cum a fost surprinsă politiciana

Elena Udrea a plecat în vacanță cu familia de Paște. Fosta politiciană pare că nu este afectată de problemele pe care le are cu justiția. Elena Udrea a decis să uite pentru moment de toată situația și să se relaxeze departe de România. Blondina a plecat în vacanță cu toată familia, inclusiv cu mama ei, la luxosul resort Baron Palace Sahl Hasheesh din Hurghada, Egipt. Adrian ALexandrov a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare cu Elena în timp o picta pe fiica sa și se distra alături de ea.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare

La începutul lunii martie, Elena Udrea a fost condamnată în primă instanță, la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. Blondina s-a declarat șocată când a auzit sentința judecătoruului. Aceasta a declarat că s-a întors în România cu convingerea că lucrurile în justițue s-au schimbat, dar a aflat cu dezamăgire că nu s-a întâmplat acest lucru. ”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poti să te aperi, să aduci probe și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite.Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce, că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a susținut Udrea.

Elena Udrea, condamnata la 8 ani de inchisoare

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamantă la închisoare în dosarul în care este acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani privind finanțarea campaniei electorale din 2009. De asemenea, fiica cea mare a fostului președintele al României, Traian Băsescu, a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă. Elena Udrea a primit mai multe pedepse cu închisoare între 3 și 6 ani pentru instigare la luate de mită și spălare de bani, iar la condamnarea cea mai grea, de 6 ani de închisoare, a fost adăugat un spor. Așadar, a rezultat o pedeapsă de 8 ani cu închisoare cu executare pentru fosta politiciană. Instanța a dispus confiscarea sumei de aproximativ un milion de lei de la Elena Udrea.

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte a fost acuzată de instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor, primind 3 ani pentru instigare la delapidare și două pedepse pentru instigare la spălarea banilor, de 3 și 5 ani. Pedepsele au fost contopite, în final primind o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: