Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă fosta politiciană

Elena Udrea, de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă fosta politiciană

GALERIE FOTO (5) Elena Udrea, de nerecunoscut!

Elena Udrea, de nerecunoscut! Fosta politiciană a devenit mamă în urmă cu trei ani, iar acum se axează pe creșterea fiicei sale, Eva. Recent, Elena și Adrian Alexandrov au fost surprinși în timp ce se relaxau în familie, în parc.

Elena Udrea, de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă fosta politiciană

Elena Udrea, de nerecunoscut!Fosta politiciană este mereu elegantă și cu o imagine impecabil atunci când apare în public. Fosta blondă de la Cotroceni se ocupă foarte multe de fiica sa, Eva și își alocă destul de mult timp creșterii și aducației micuței.Atunci când iese în parc cu fiica ei, Elena este de nerecunoscut.

Recent, paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe Elena și Adrian Alexandrov în parc, relaxându-se alături de fiica lor. Elena Udrea a înlocuit pantofii stiletto au fost înlocuiți cu o pereche de bocanci, fustă scurtă cu o pereche de colanți, iar sacoul cu un cardigan. Astfel, îți dai seama cu greu că este vorba de ea. Cupluul și-au dedicat mai multe ore fetiței lor, s-au plimbat pe aleile din parc și s-au jucat frunzele căzute din copaci. După ce s-au jucat, cei trei au mers la o terasă, unde au mâncat.

Elena Udrea, geloasă pe fiica sa

Fosta politiciană a vorbit într-un interviu despre faptul că este geloasă pe fiica ei de trei ani. Eva petrece foarte mult timp cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, și nu cu ea, atunci când acesta ajunge acasă. „Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta”, a declarat Udrea.

Fostul ministru al Turismului a fost condamnată la 8 ani de închisoare, de către Curtea de Apel București, în dosarul finanțării campaniei electorale prezidențiale din anul 2000. Odată cu vestea acestei condamnări, Elena Udresa a declarat că va lupta pentru ea și pentru copilul ei. De asemenea, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, a primit o condamnare de închisoare de 5 ani, în cadrul aceluiași dosar.„Eu m-am întors de bună voie din Costa Rica și nu cred că se pune problema ca, în acest moment, să fie vreun risc ca eu să plec undeva câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România. Da, bineinteles. Eu cred ca nicio instanta nu poate mentine decizia de la fond. Nici macar completul domnului Ionut Matei de la ICCJ. Este dreptul meu sa cred asta si sa atac cu apel decizia de la fond. Sunt un om liber, am un copil, vreau sa imi cresc copilul. Condamnarea nu a fost doar impotriva mea, ci si asupra unui copil. De ce ar trebui sa suporte el o asa nedreptate? Suntem la justitie, nu la biserica, oamenii care cred in justitie de ce s-ar speria de blesteme?”, a spus Elena Udrea la CAB, după respingerea controlului judiciar împotriva sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: