Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru. Pentru el, blondina s-a mutat în Capitală

Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru. Pentru el, blondina s-a mutat în Capitală

GALERIE FOTO (2) Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru.

Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru. Fosta politiciană are o familie frumoasă alături de Adrian Alexandrov, având împreună o fetiță minunată. Cu toate astea, puțină lume știe că Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru din România. Pentru el, blondina a luat decizia de a se muta în București.

Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru. Pentru el, blondina s-a mutat în Capitală

Elena Udrea s-a iubit cu un fotbalist celebru. S-a făcut remarcată după ce a intrat în lumea politică, iar de atunci, viața privată a Elenei Udrea a devenit subiect principal pentru presa din România. În prezent, fosta politiciană și-a construit o familie minunată alături de afaceristul Adrian Alexandrov, împreună având o fetiță minunată. Cu toate astea, puțină lume știe că în tinerete, blondina a avut o relație amoroasă cu un om din fotbal. Elena Udrea a trăit povești frumoase de iubire de-a lungul timpului, iar cele mai multe au fost cu bărbaț cunoscuți sau care au devenit în timp persoane publice. Una dintre relațiile neștiute ale blondinei a fost cu antrenorul de fotbal Ilie Stan.

Ilie Stan

Fostul fotbalist a recunoscut că s-a iubit cu Elena Udrea, declarând că s-au cunoscut la București. : „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București”. Politiciana era studentă,iar el era fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România. În 2011, Vadim Tudor dezvăluia că Ilie Stan și Elena Udrea au trăit o poveste de dragoste. Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. „Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. ca antrenor) ea a contribuit. Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea‘, spunea Corneliu Vadim Tudor acum șase ani.

Elena Udrea a venit în Capitală de dragul lui Ilie Stan

Regretatul politician declara că Elena Udrea s-a mutat la București de dragul iubitului ei. „Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau’, a declarat fostul politician.

Antrenorul Ilie Stan nu s-a sfiit să recunoască că frumusețea Elenei Udrea l-a atras cel mai mult. De asemenea, sportivul a declarat că si în prezent, Elena Udrea arată extrem de bine. ‘Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei’, a povestit Ilie Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: