Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a purtat Elena Udrea la plimbarea în parc cu fetiță. Fostul ministru a scos din buzunar 1500 de euro pentru aceste haine

Ce ținută a purtat Elena Udrea la plimbarea în parc cu fetiță. Fostul ministru a scos din buzunar 1500 de euro pentru aceste haine

GALERIE FOTO (2) Ce ținută a purtat Elena Udrea la plimbarea în parc cu fetiță. Fostul ministru a scos din buzunar 1500 de euro pentru aceste haine

Elena Udrea a fost surprinsă în parc cu fiica sa, având un moment de relaxare. Oamenii au fost șocați să afle cât a costat ținuta pe care a purtat-o aceasta. 

Ce ținută a purtat Elena Udrea la plimbarea în parc cu fetiță. Fostul ministru a scos din buzunar 1500 de euro pentru aceste haine

Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, au ieșit zilele trecute în parcul Herastrău. Cele două s-au bucurat de soarele de toamnă și au petrecut timp de calitate în natură. Fostul ministru al Turismului radiază de fiecare dată în preajma fiice sale iar acest lucru s-a văzut imdiat, aceasta făcându-i toate poftele micuței.

Fosta blondă de la Cotroceni și fiica sau, care anul acesta împlinește trei ani, au plecat zilele trecute la o plimbare în parc. Acestea au venit cu o limuzină luxuoasă, neagră, condusă de șoferul personal, care s-a asigurat că totul este bine atunci când le-a ajutat să coboare.

Ce ținută a purtat Elena Udrea la plimbarea în parc cu fetiță. Fostul ministru a scos din buzunar 1500 de euro pentru aceste haine

Imediat cum a intrat în parc, Elena Udrea a atras toate privirile, mai ales pentru ținuta pe care a ales să o poarte. Aceasta a ales să poate niște sandale Gucci cu toc, care costă în jur de 630 de euro, un top Balmain de 470 de euro și ochelari de soare care costă și ei câteva sute de euro. De asemenea, este pentru prima dată când fostul ministru apare fără bijuterii scumpe, un ceas scump sau o geantă de brand, așa cum a obișnuit până acum, potrivit mediaflux.ro.

Cele două s-au bucurat de toate lucruri pe care un parc le poate oferi. Acestea s-au plimbat, micuta Eva Maria s-a distrat în locurile de joacă amenajate special în parc și s-au bucurat și de o pauză de dulce.

Unde și-a sărbătorit Elena Udrea fiica. Eva Maria a fost dusă într-un loc adorat de toți copiii

Fosta politiciană trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De când a devenit mamă, Elena Udrea se axează doar pe creșterea micuței Eva Maria. Aceasta a împlinit trei ani, iar cu această ocazie, fostul ministrul al Transporturilor a dus-o într-un loc adorat de toți copiii. Elena Udrea și-a luat fiica, iubitul și mama și au plecat în Franța, la Disneyland pentru a o bucura pe fiica sa de ziua sa. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de un mesaj în care îi ura fiicei sale toate cele bune.

„La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori! Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea! Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume!”, este mesajul scris de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

După multe încercări de a deveni mamă, Elena a rămas însărcinată și a adus-o pe lume pe micuța Eva. Înconjurată de dragostea părinților săi, Eva Maria s-a simțit ca o adevărată prințesă la Disneyland. Elena Udrea a născut în Costa Rica, acolo unde s-a refugiat pentru a scăpa de pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute”.

Pe 9 martie, Elena Udrea și-a făcut prima apariție după condamnarea primită în urmă cu câteva zile. Fosta politiciană a vorbit despre modul în care a ajuns să fie geloasă pe fiica sa.Aceasta a spus că Eva își dorește să petreacă mai mult timp alături de tatăl ei, și nu cu ea, atunci când acesta ajunge acasă. „Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta, a declarat Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: