Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată! Cum s-a afișat fostul ministru la brațul lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată! Cum s-a afișat fostul ministru la brațul lui Adrian Alexandrov

GALERIE FOTO (2)Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată! Cum s-a afișat fostul ministru la brațul lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată! Fostul ministru al Turismului și-a păstrat aspectul uluitor chiar și la aproape 50 de ani. Iată cum s-a afișat aceasta la brațul lui Adrian Alexandrov. 

Elena Udrea s-a fotografiat în costum de baie pe litoralul românesc

Elena Udrea se află în vacanță la mare alături de soțul și fiica ei. Întreaga familie a apărut la plajă, însă cea care a atras atenția a fost fostul ministru. Aceasta a purtat un costum de baie galben, cu bikini tanga, însă pe deasupra a avut o rochie croșetată prin care se observă atât costumul, cât și formele sale. Aceasta este prima apariție a fostului politician în costum de baie de când a născut.

Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată

Elena Udrea arată mai sexy ca niciodată! Cum s-a afișat fostul ministru la brațul lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea este cu siguranță unul dintre cele mai controversate personaje feminine din lumea politică, iar acum din showbiz. De-a lungul timpului a fost în centrul atenției pentru zvonurile că ar fi amanta lui Traian Băsescu, dar și pentru aparițiile ulitoare din conferințele politice. Blondina este considerată și acum una dintre cele mai sexy femei din România și chiar dacă are aproape 50 de ani, aceasta nu s-a schimbat deloc. Ba din contră, arată parcă din ce în ce mai sexy.

În 2018 fostul politician a devenit pentru prima dată mamă, însă și-a revenit extrem de repede după sarcină. Partenerul de viață al acesteia, Adrian Alexandrov, se mândrește cu iubita sa, astfel că postează mereu fotografii cu Elena Udrea sau cu fetița lor. În cea mai recentă poză pe care iubitului fostului ministru a pulicat-o pe contul său de Instagram, Elena Udrea poartă un top roz, mulat și decoltat, care îi pune în evidență bustul voluptos.

Diferența dintre cei doi este de 10 ani, însă bărbatul se mândrește cu soția lui și consideră că vârsta nu este un impediment pentru ei, mai ales că au o fetiță superbă.

”Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, declara, cu ceva timp în urmă, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a fost geloasă pe fetița ei

În cadrul unui interviu, Udrea a recunoscut faptul că la un moment dat a simțit gelozie pe fetița sa și asta pentru că după ce micuța a mai crescut, își dorea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

“Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a declarat Elena Udrea cu ceva timp în urmă.

Etichete: