Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, surprinsă la hotelul fostului soț, Dorin Cocoș. Cine a însoțit-o FOTO

Elena Udrea, surprinsă la hotelul fostului soț, Dorin Cocoș. Cine a însoțit-o FOTO

Elena Udrea

Elena Udrea (47 ani) a fost surprinsă de paparazzi, joi seară, în timp ce se îndrepta către hotelul fostului soț, Dorin Cocoș. Cu un zâmbet larg, fostul ministru al Turismului s-a îndreptat cu pași repezi către locația de lux.

Elena Udrea, surprinsă la hotelul fostului soț, Dorin Cocoș. Cine a însoțit-o FOTO

Îmbrăcată elegant, într-o rochie neagră care-i ajungea până la genunchi, asortată cu o geantă neagră, o pereche de pantofi cu toc subțire, de brand, Elena Udrea a fost surprinsă, joi seară, de paparazzi în timp ce se îndrepta către hotelul fostului partener, Dorin Cocoș. Blondina nu a mers singură către locație, ci însoțită și de șoferul personal și o femeie.

Până să ajungă la hotelul lui Dorin Cocoș, șoferul Elenei Udrea a lăsat bolidul de lux în parcare, iar mai apoi au așteptat-o pe o femeie la fel de elegantă ca blondina. Elena Udrea a îmbrățișat-o cu patos pe aceasta atunci când a văzut-o. În drum către hotel, fostul ministru îi tot explica ceva cu lux de amănunte, cu zâmbetul pe buze, de altfel. În timp ce Elena Udrea a optat pentru o ținută neagră, prietena sa a îmbrăcat o rochie deschisă la culoare, lungă, dar care-i scotea în evidență o siluetă frumoasă.

Elena-Udrea-insotita-de-doi-amici-la-hotelul-lui-Dorin-Cocos  Vezi mai multe foto pe Spynews

Elena Udrea este condamnată la închisoare

Elena Udrea este de mai mult timp împreună cu Adrian Alexandrov, după ce s-a despărțit de Dorin Cocoș. Alături de Adrian Alexandrov, Elena Udrea are o fetiță. În momentul de față, blondina se află sub control judiciar, fiind condamnată la opt de ani de închisoare cu executare în dosarul campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală. Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela. Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare”, arăta DNA într-un comunicat de presă.

Elena Udrea a precizat într-o declarație la Antena 3 că a vorbit cu Traian Băsescu despre situația în care se află.

„Da (am vorbit), dar foarte pe scurt. In modul cel mai firesc dl presedinte si-a exprimat regretul ca s-a intamplat asa un abuz si asa o nedreptate. Nu as spune ca a fost ceva de complezenta. In mod sincer a fost socat de nedreptate si de decizia asta nelegala si absurda la 12 ani de la referendum. A fost ceva sincer ce mi-a spus presedintele, o parere sincera. Ce putea sa faca mai mult?”, a afirmat Elena Udrea.

Cum arată fetița Elenei Udrea acum. Care a fost primul ei cuvânt - IMPACT

Foto: Elena Udrea cu Adrian Alexandrov si fetita lor, Eva

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: