Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea și iubitul ei, evacuați de urgență în vacanța din Grecia. Care a fost motivul

Elena Udrea și iubitul ei, evacuați de urgență în vacanța din Grecia. Care a fost motivul

GALERIE FOTO (2)

Elena Udrea și iubitul ei se bucură de o vacanță de lux în Grecia, mai exact, în Mykonos, însă, au parte și de peripeții. Li s-a cerut evacuarea spațiului unde s-au cazat. Iată care a fost motivul!

Elena Udrea și iubitul ei, evacuați de urgență în vacanța din Grecia. Care a fost motivul

Grecia este una dintre cele mai căutate destinații pentru vacanța de vară și în acest an. Și persoanele publice se bucură de litoralul elen, doar că întâmpină și întâmplări nefericite. Elena Udrea și iubitul ei, de exemplu, aflați în Mykonos, au trebuit să evacueze spațiul unde s-au cazat, din cauza unui incendiu de vegetație din zonă. Alexandrov Adrian a postat la un Instastory o imagine cu incendiul.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Este prima vacanță peste hotare, de anul acesta, a Elenei Udrea şi a logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Dincolo de peripeții, cei doi sunt asortați din cap până în picioare și bronzați, totodată. Ambii poartă ținute în culori maro și alb.

Și Elena Băsescu se află în vacanță pe insula bogătașilor

Nu doar Elena Udrea și iubitul ei se află în Mykonos, ci și Elena Băsescu. Aceasta ar fi plecată acolo alături de un bărbat misterios.

Foto: Instagram

Și MAE  a trimis un avertisment în legătură cu incendiul din Mykonos. Instituția pune la dispoziția românilor date de contact pentru a semnala eventualele probleme pe care le întâmpină.

”Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106774035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României în Rep. Elenă +306978996222 şi numărul de urgenţă al Consulatului General al României de la Salonic +306946049076”, arată un comunicat de presă al MAE.

Grecia se confruntă de mai multe zile cu incendii de vegetație, iar turiștilor li se solicită evacuarea. De vină este căldura foarte mare. Și insula Kefalonia a fost cuprinsă de curând de un incendiu.

”Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet: www.mae.ro, http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, se mai arată într-un alt comunicat MAE.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: