Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa. Cum s-a fotografiat fosta politiciană FOTO

Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa. Cum s-a fotografiat fosta politiciană FOTO

GALERIE FOTO (4) Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa

Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa. Vineri a fost sărbătoare mare în familia fostului ministru al Transporturilor. Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de nume alături de iubitul său, Adrian Alexandrov. Fosta blondă de la Cotroceni i-a uimit pe internauți cu ținuta sa decoltată. Cum s-a fotografiat fosta politiciană?

Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa. Cum s-a fotografiat fosta politiciană FOTO

Elena Udrea, apariție răvășitoare de ziua sa. Vineri, 21 mai, Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de nume, cu ocazia sărbătorii religioase Constantin și Elena. Fosta politiciană a fost sărbătorită de familia sa, fiind extrem de fericită că este alături de fiica și iubitul ei. Adrian Alexandrov a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de Elena Udrea. Deși are 47 de ani, fosta blondă de la Cotroceni are un trup de invidiat, motiv pentru care nu ezită să-și etaleze formele incendiare.

În imaginea postată de Adrian în mediul online, Elena este îmbrăcată într-o ținută sexy care i-a scos în evidență bustul generos. Fostul ministu al Transporturilor a purtat un maieu de culoare roz, decoltat și o pereche de blugi. Elena și Adrian țineau în mână două pahare de vin, aflându-se, cel mai probabil, într-un restuarant. De asemenea, alături de poza în care apar cei doi extrem de fericiți, Adrian a scris și câteva cuvinte pentru iubita sa. „#happynameday #mylove #threeofus 🥰 #evamaria #elena #lovestory”, a fost mesajul postat de Adrian Alexandrov.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov

Elena Udrea, mamă la 44 de ani

Elena Udrea, fostul ministru al Transporturilor a devenit mamică la vârsta de 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii. „Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, declara Elena imediat după ce a născut.

În urmă cu ceva timp, Elena a declarat că a ajuns să fie geloasă pe fiica sa, Eva Maria, mai ales după ce aceasta a crescut și a început să petreacă mai mult timp cu tatăl său. „Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei , însă am reușit să ne revenim cu asta”, spunea fosta politiciana.

Cu toate că are o familie frumoasă, Elena Udrea a primit o lovitură grea în urmă cu câteva luni, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare, de către Curtea de Apel București, în dosarul finanțării campaniei electorale prezidențiale din anul 2009. Odată ce a aflat această veste, Elena Udrea a susținut că va lupta până în pânzele albe pentru ea și copilul ei, dar și pentru a-și face dreptate. La rândul ei, și fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată la 5 ani de închisoare. „Eu m-am întors de bună voie din Costa Rica și nu cred că se pune problema ca, în acest moment, să fie vreun risc ca eu să plec undeva câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România. Da, bineinteles. Eu cred ca nicio instanta nu poate mentine decizia de la fond”, a spus Elena Udrea la CAB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: