Redactia.ro
Home » Monden » Ce notă a luat Elena Udrea la BAC? Nu mulți se așteptau la acest lucru

Ce notă a luat Elena Udrea la BAC? Nu mulți se așteptau la acest lucru

Ce notă a luat Elena Udrea la BAC? Nu mulți se așteptau la acest lucru

Ce notă a luat Elena Udrea la BAC! Nota luată de fostul minitru la examenului de Bacalaureat i-a uimit pe mulți dintre urmăritorii ei. 

Ce notă a luat Elena Udrea la BAC? Nu mulți se așteptau la acest lucru

Elena Udrea este una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea politică. ”Blonda de la Cotroceni”, așa cum a fost numită, a fost des criticată pentru alegerile pe care le-a făcut în timpul cât a fost ministru. Deși a deținut mai multe funcții importante în politică, mulți se întreabă cât a obșinut aceasta la examenul maturității.

Puțini sunt cei care știu cum se descurca Elena Udrea la învățătură. Se pare că fostul ministru a luat o notă bunicică la BAC, întrecându-l chiar și pe Traian Băsescu. Blonda de la Cotroceni a absolvit Colegiul B.P. Hașdeu din Buzău, în anul 1992, profilul filologie. Aceasta a obținut la Bacalaureat nota 7,93, iar ulterior, Elena Udrea s-a orientat spre Drept, la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Capitală.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, Elena Udrea a povestit că a mai copiat pe vremea când era în liceu. ”Acum s-a prescris fapta așa că pot sa spun că s-a mai întâmplat așa în liceu. Cred că la fizică am copiat o dată, dar nu eram foarte bună, nu aveam o aplecare foarte mare pentru materia aceasta”, a amintit Elena Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată la închisoare cu executare

Elena Udrea a primit o condamnare de 5 ani de închisoare pentru instigare la luare de mită și 6 ani pentru spălare de bani. La scurt timp după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Elena Udrea a făcut primele declarații. Fosta politiciană a avut o reacție dură la adresa judecătoarei, menționând că o blesteamă.

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe, și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a spus Elena Udrea.

De asemenea, aceasta a spus că a sperat să nu mai fie o miză pentru nimeni, sperând că va avea parte de o judecată corectă. „Dacă ar fi vrut să mă condamne, doar dacă este ordin, e ordin să o condamnăm pe Elena Udrea, cu atât mai mult în dosarul lui Traian Băsescu. Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben. Nu știu dacă de la SRI, habar nu am dacă există o miză. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici unde singur recunoști că nu există text de lege”,  a mai spus Elena Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: