Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, de ziua ei la munte cu familia. Ce cadou a primit cu ocazia împlinirii a 47 de ani

Elena Udrea, de ziua ei la munte cu familia. Ce cadou a primit cu ocazia împlinirii a 47 de ani

GALERIE FOTO (5)

Elena Udrea a împlinit ieri vârsta de 47 de ani, pe care a ales să o sărbătorească alături de cei dragi, fiica și logodnicul său. Cele două persoane importante din viața acesteia au sărbătorit-o la munte și au răsfățat-o cu daruri care mai de care mai impresionante. Fosta blondă de la Cotroceni a dezvăluit ce cadou a primit de ziua ei. 

Ce cadou a primit cu ocazia împlinirii a 47 de ani

Elena Udrea a fost sărbătorită alături de cei dragi la munte. Fosta blondă de la Cotroceni a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, realizate în zile diferite.

“Ce cadou minunat de ziua mea! A început o ninsoare de poveste… Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris fostul ministru al Turismului pe contul de Facebook.

Fostul ministru a primit mai multe comentarii la postarea de ziua ei.

“Sănătate și fericire maximă, alături de cei ce vă iubesc… Sărbatori cu liniște și pace sufletească”, “La mulți ani! Chiar că este un cadou minunat de la Dumnezeu să ningă de Crăciun”, “La mulți ani cu liniște și pace sufletească! Ce frumos să poți avea mama alături în aceste momente speciale. Sărbatori fericite vă dorim!”, au fost doar câteva dintre comentariile strânse de fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale.

Elena Udrea, mamă la 44 de ani

Elena Udrea a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani. Fiica fostului ministru cu Adrian Alexandrov a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme decât se așteptau părinții și medicii.

,,Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea jurnaliștilor VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât fostul ministru al Turismului. Actualul partener al Elenei Udrea a fost manechin la vârsta de 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârșitul anului 2019, bărbatul și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei rețele de renume internațional.

Elena Udrea, judecată în trei dosare de corupție

Elena Udrea a fugit de autoritățile române în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a fost arestată împreună cu fostul procuror șef al DIICOT,  Alina Bica. Aceasta a primit o condamnare de șase ani la închisoare, cu executare în România, pentru luare de mită și abuz în serviciu. În luna iunie, Elena Udrea a fost dată în urmărire internațională.

Chiar dacă s-a întors din Costa Rica și a scăpat de dosarul în care este acuzată împreună cu Alina Bica, Elena Udrea mai are încă trei dosare de corupție în rolul instanțelor Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei przidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Ce spunea Elena Udrea despre soacra ei

”Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.

Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a spus Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: