Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Judecătorii i-au respins contestația la executare

Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Judecătorii i-au respins contestația la executare

Elena Udrea a ajuns în România.

Elena Udrea a primit o veste teribilă astăzi. Judecătorii i-au respins contestația la executare după condamnarea în dosarul Gala Bute. Iată detaliile! 

Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor!

Fostul ministru al Turismului a aflat decizia luată de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv ca nefondată contestaţia la executare depusă de avocații săi, iar Elena Udrea este obligată, astfel, să-și ispășească pedeapsa de 6 ani, în spatele gratiilor. 

„Decizia penală nr. 319/C – În baza art.597 alin. 7,8 C.pr.pen. respinge, ca neîntemeiată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată UDREA ELENA GABRIELA împotriva sentinţei penale nr. 852 din 26.07.2022, pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Sectia I Penala în dosarul nr. 17109/3/2022.

În baza art.275 alin.2 C.pr.pen. obligă contestatoarea la plata către stat a 200 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă.

Pronunţată prin punerea la dispoziţia procurorilor şi a părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 27 septembrie 2022.” 

Elena Udrea, apel disperat din spatele gratiilor

Fostul ministru al turismului a cedat în închisoare. Elena Udrea a postat un mesaj pe rețelele sociale în care ridică un semnal de alarmă asupra problemelor din justiţie din România. Aceasta susține că nu de puține ori a întâmpinat dificultăți atunci când și-a dorit să ia legătură cu familia sa și mai ales cu Eva, fiica ei:

„Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru ca sunt ilegal in pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, sa nu aplice in dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc și sa țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de alta parte, au aplicat-o greșit. Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea. A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu sa mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare. Ceea ce uneori nu se mai întâmpla pentru ca trebuie sa mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat sa pot sa îmi tin copilul in brate după ce patru luni nu l-am văzut deloc. Legea stupidă obligă copii să își vadă mamele deținute din spatele unui “dispozitiv de protecție”. Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea Legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel ca acum mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor”, a scris Elna Udrea pe pagina sa personală de Facebook. 

Elena Udrea: „Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei sa își aniverseze 4 ani de viața la închisoare”

Elena Udrea a punctat în mesajul său faptul că în închisoare nu se face nicio diferență între o mama care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii atunci când deținuților le este permis să părăsească penitenciarul pentru a menține relația cu familia:

„Acum ma lupt sa ii pot fi alături Evei la ziua in care împlinește 4 ani fără sa fie obligată sa vină la pușcărie ca sa fie cu mine. Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei sa își aniverseze 4 ani de viața la închisoare. Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferența între o mama care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge sa bea o bere cu rudele sale eventual. In plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicata prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus in practica. Trebuie ținut cont de nevoia copiilor de a avea mama alături cât mai mult timp posibil, la vârsta formarii psihoemotionale a acestora mai ales. Acest aspect este important nu doar pentru pentru copil, pentru mama, ci și pentru societate, pentru că, copii de azi sunt adulții de mâine”, a  mai scris Elna Udrea în cadrul aceleași postări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: