Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, reacție acidă la adresa autorităților după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare: ”Cine a gândit tâmpenia asta?”

Elena Udrea, reacție acidă la adresa autorităților după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare: ”Cine a gândit tâmpenia asta?”

Elena Udrea a avut o reacție acidă la adresa autorităților, după ce fiica ei a mers s-o viziteze. Fostul ministru al Turismului execută o pedeapsă de șase ani în dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fist extrădată din Bulgaria, unde a fost prinsă de autorități în luna aprilie. Aceasta se află după gratii, departe de Eva, fetița ei.

Elena Udrea, reacție acidă după vizita fiicei sale

Elena Udrea este încarcerată la penitenciarul Târgșor, fiind condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului și-a revăzut fiica, după patru luni. Revederea a fost una emoționantă, însă din păcate aceasta nu și-a putut strânge în brațe fetița. Udrea a avut o reacție dură în urma acestui episod, care a marcat-o extrem de mult.

„Pentru ca tot s-a aflat ‘pe surse’ din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, ca am fost vizitată de fetița mea. Va confirm ca după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut in sfârșit copilul! As fi dorit ca Eva sa fie ferita de publicarea imaginilor de la aceasta vizita. Poate pentru ca eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi.. Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași sa își viziteze mama, acum 6 ani.

Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin aceasta regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz in serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal in serie condamnat pe viață. Despre ce protecție poate fi vorba și a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea, un alt motiv de revoltă

Udrea a ținut să aducă în discuție și regula pachetelor de mâncare pentru deținuți. Fostul ministru susține că este absurd ca o persoană încarcerată să primească o singură dată pe lună, un pachet de alimente de 10 kilograme. „Cum poți păstra mâncarea 30 de zile??? Mai ales ca acum, la 30 de grade afară, mâncarea nu rezistă de pe o zi pe alta. Cât timp exista dreptul la a primi 3-5 vizite pe lună. De ce nu se poate împarți cantitatea de mâncare pentru a fi primită in transe la fiecare vizită??? Exista și camere cu 16 femei care oricum sunt supra aglomerate. Unde să mai depozitezi și mâncarea pentru atâtea persoane?”, a mai spus Elena Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: