Redactia.ro
Home » Homepage » Elevii care „strălucesc” la BAC 2022. Bianca Furtoș are nota 10 la toate probele

Elevii care „strălucesc” la BAC 2022. Bianca Furtoș are nota 10 la toate probele

GALERIE FOTO (2) Elev de nota 10 Bacalaureat 2022

Sunt și elevi în România care își fac mândri părinții și apropiații odată cu rezultatele de la Bacalaureatul 2022, pentru că au fost silitori și pentru că iubesc să învețe. Bianca Furtoș se numără printre ei. Ea a luat 10 la toate probele de la BAC. Iată ce carieră și-ar dori să urmeze și cum a reacționat când a văzut rezultatele.

Bacalaureat 2022. Bianca Furtoș a luat 10 la toate probele

Două absolvente din Bihor au luat 10 la toate probele examenului de maturitate. Bianca Furtoș a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea și este una dintre ele. Sigur, bucuria a fost fără margini și toată lumea a felicitat-o pentru asta.

„Am intrat online, am văzut nota, nu mi-am dat seama dacă m-am uitat bine, nu mi-a venit să cred. Mi-am sunat părinții, apoi am simțit bucuria” a povestit Bianca Furtoș într-un interviu exclusiv pentru Antena 3.

Tânăra a mai spus că se gândește să lucreze în IT, arată aceeași sursă, un domeniu care este foarte bine plătit în România și nu numai. Tot ea a mai declarat în același interviu că nu a făcut meditații, a fost suficient să învețe pe cont propriu și să își dedice timpul studiului în toți anii de școală de până acum în care a acumulat informații.

Rezultate Bacalaureat 2022. Cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani

La Bacalaureat 2022 s-au înregistrat 162 de medii de 10 în total, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, iar 30 dintre ele au fost în București. După Capitală, urmează Prahova – 15, Galați și Vâlcea – câte 9, Cluj și Iași – câte 8. Sunt însă și județe fără nicio medie de 10: Alba, Brașov, Arges, Timis, Ilfov, Giurgiu, Călărași și Tulcea.

Ministrul Educaţiei a mai anunțat astăzi că peste 89.000 de candidați au promovat BAC-ul, iar rata de promovare din 2022 este de 73,3%, cel mai ridicat nivel de promovare din ultimul deceniu.

Pentru candidații nemulțumiți, contestațiile se pot depune până astăzi la ora 18:00 inclusiv prin mijloace electronice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: