Redactia.ro
Home » Știri » Elevii din 2 școli din Dolj au ajuns la spital cu stări de rău

Elevii din 2 școli din Dolj au ajuns la spital cu stări de rău

elevii din 2 școli

Elevii din 2 școli din Dolj au fost duși de urgență la spital după ce au acuzat stări de rău. Potrivit primelor informații, în cele două unități de învățământ s-au efectuat lucrări de deratizare. Câte victime sunt la acest moment?

Elevii din 2 școli din Dolj, suspecți de intoxicație

17 elevi de la școala din comuna Dăneți au fost duși la dispensarul școlii cu suspiciune de intoxicație. Șeful ISU Dolj, Florea Constantin, a menționat că cei 17 copii s-au simțit rău, acuzând dureri de cap și vărsături.

Alți nouă copii dintr-o școală din Dăbuleni, județul Dolj, au ajuns la spital cu stări de rău. Aceștia din urmă ar fi prezentat aceleași simptome ca ceilalți 17. Între cele două școli e o distanță de 50 de kilometri.

Care e cauza

Totul ar fi pornit de la o deratizare. Totuși, viceprimarul spune că această deratizare nu s-ar fi făcut recent și că de vină ar fi produsele de curățenie zilnică pe care le folosesc femeile de serviciu.

Șeful ISU Dolj a făcut primele analize, din care a rezultat că nu s-a folosit nicio substanță periculoasă care ar fi putut cauza aceste stări de rău. În cele din urmă, copiii vor fi transportați către trei spitale din Craiova. Urmează să se stabilească motivul acestui incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini