Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare neaşteptată de la „Survivor România All Stars 2024”, de la Pro TV. A pierdut jocul pentru imunitate

Eliminare neaşteptată de la „Survivor România All Stars 2024”, de la Pro TV. A pierdut jocul pentru imunitate

GALERIE FOTO (2)

„Survivor România All Stars 2024” vine cu o nouă ediţie la Pro TV. Un concurent important pleacă acasă. A pierdut jocul pentru imunitate.

„Viperele Vesele” au anunţat numele vedetei care părăseşte competiţia.

Roxana Nemeș, eliminată de la „Survivor România All Stars 2024”

Viperele Vesele, cele care activează pe platforma de Instagram cu aceeași denumire și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, anunță numele concurentului care va fi eliminat din competiția Survivor România All Stars: Roxana Nemeș.

 

 

Dacă ne încredem în informaţiile sursei amintite, parcursul Roxanei Nemeș nu a fost unul de lungă durată nici de această dată, căci blondina ar fi următoarea eliminată, după cum anunță pagina de Instagram menționată mai sus:

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii câștigă jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars!”, a fost anunțul făcut de pagina de Instagram Viperele Vesele.

Roxana Nemeș și Călin Hagima au fost despărțiți

Roxana Nemeș și Călin Hagima au fost despărțiți timp de un an, dar care a fost motivul? În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, iar acum au o relație fericită.

Așa este! Dar nicio relație nu are cum să fie roz! Când e prea roz, ceva nu e bine. Părerea mea. E normal, până să te cunoști, până să știi exact ce vrei… să mai fie suișuri și coborâșuri. Nu a fost ușor! Am suferit cum nu am suferit niciodată, până atunci.

Dar asta mi-a arătat că eu chiar îl iubesc pe omul ăsta. Și invers. Perioada în care am fost despărțiți ne-a adus niște lecții importante și ne-a făcut să înțelegem ce vrem și că ne vrem cu bune și rele. În acel an, m-am gândit la el în fiecare zi”, a declarat Roxana Nemeș pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: